VATAN SEPETTE %10 İNDİRİM + PARAF KARTLARA 6 TAKSİT 2BİNTL veya 5BİNTL PUAN KAZANMA FIRSATI

Parafly kart aldık onda da ilk harcamaya özel 5000 TL parafpara kampanyası var vatandaki ile birleştiririm diye kartı beklemelimiyim sizce yoksa riske atmayıp 39 a inno yu alsam mı ? Eğer diğer kampanya işe birleşirse 34 e gelecek kararsız kaldım.
kral şöyle bi durum var bu kampanya ay sonu bitecek ben de aynı durumdaydım riske atmayıp şimdi aldım diğer kampanyayla da başka bir şeyler alacağım marta kadar süresi var onun vatan bu ay sonu bitiyor

kral şöyle bi durum var bu kampanya ay sonu bitecek ben de aynı durumdaydım riske atmayıp şimdi aldım diğer kampanyayla da başka bir şeyler alacağım marta kadar süresi var onun vatan bu ay sonu bitiyor
Diğer kampanya ilk harcamaya özel değil mi? Şimdi biz bu kartı alınca diğerine katılamayız diye düşündüm ben

Diğer kampanya ilk harcamaya özel değil mi? Şimdi biz bu kartı alınca diğerine katılamayız diye düşündüm ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ilk harcama diye bi ifade göremedim sadece harcamadan önce katılın diyor ama arayıp teyit etmek iyi olur

hocam 46 görünüyor ben de rica etsem link ayar mısınöc

oc olana bakmışsın
doğru oc bakıyormuşum ya sağ olum hocam

MSI geneli zamlanmış gördüğüm kadarıyla(5080'ler hariç) ama hala güzel fiyatlı ürünler var özellikle 5070 Ti düşünenler çeksin direkt, mevcut stoklar bittiğinde Seat Tarrrraco gibi fiyat etiketleri görme ihtimalimiz yüksek

5070ti gaming trio icin inno3d 39k iken 10k üste vermeye değer mi ? Nerden baksan 3 4 yıl kullanılacağını dusunursek. Gerçi stok da gozukmuyor simdi ama arada yenilenebiliyor gibi gordum

ben düşünene kadar inno bitti 😂 tekrar gelir muhtemelen

böyle şansızlık olmaz alıyordum stok bitti gerçekten inanılmaz ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,504
Üyeler
189,094
Son üye
S25 ultra
Geri