🔥İndirim ParaFly kredi kartı ilk başvuru 5000 TL parafpara ve İlk mesaj güncel kampanyalar

Parafly kampanyasindan bahsetmiyorun 1500 ve 200 tl paraf paralarda birlesmiyor. Baslik yaniltici

Hocam ilk mesaji okursaniz 6700 tl diye belirtilmis ondan bahsediyorum.😣 .

Asagiya ilk mesajda gecen notu birakiyorum.

Toplam 6700 TL parafpara iadesi için 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor.

Toplam 6700 TL parafpara iadesi için 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor.
Evet hocam bende aynı mesajdan bahsediyorum mesajda vatanda geçer diye bir ibare var mı ben göremedim ?

1768994496727.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

parafly henüz kimseye tanımlanmadı konuya eklenecek olursa 5 kişiyle konuştum kimsede gözükmüyor kart elinize ulaşınca bakın diyorlar

ekleme parafly başlamış 5k vatanı iptal edip tekrar almayı deneyeceğim şans dileyin
Ho hocam Vatandaki alışverişi tekrar mı yapacaksın ?

Toplam 6700 TL parafpara iadesi için 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor
Oraya bütün linkleri ekledim ve yazdım bi daha okumanızı tavsiye ederim yanıltıcı bir durum yok.

Evet hocam bende aynı mesajdan bahsediyorum mesajda vatanda geçer diye bir ibare var mı ben göremedim ?

Alıntıyı görüntüle

Ho hocam Vatandaki alışverişi tekrar mı yapacaksın ?
vatanı iptal edecektim de kargoya verilme aşamasında yazıyor gel git iade 1 haftayı bulur vazgeçtim sanırsam tek alışveriş için değil kampanya bitene kadar toplam harcamaya bakıyor zaten parafly nisan sonuna kadar her türlü 25k harcarım

Bu ibare 3 kampanyanın seçili eticaret yerlerinde yapılırsa kazanılan tutar. Orada link var bi tıklayıp baksanız nereler olduğu göreceksiniz.
Vatan kampanyası ayrı.

vatanı iptal edecektim de kargoya verilme aşamasında yazıyor gel git iade 1 haftayı bulur vazgeçtim sanırsam tek alışveriş için değil kampanya bitene kadar toplam harcamaya bakıyor zaten parafly nisan sonuna kadar her türlü 25k harcarım
Aynen hocam bende öyle yapıcam iptal edip tekrar sipariş vermek mantıksız. Kampanya bende de aktif oldu bu arada kullanabiliyorum.

Aynen hocam bende öyle yapıcam iptal edip tekrar sipariş vermek mantıksız. Kampanya bende de aktif oldu bu arada kullanabiliyorum.
arayıp sordum tek seferde 25k gerek yok dedi artık paraflydan alışveriş yaparım dolana kadar

Vatanla ikisini deneseydiniz iyi olurdu vatandaki kampanyada parafly kartları da dahil.

Alıntıyı görüntüle
yapacaktım da iptal etmem gerekiyordu kargoya vereceklermiş iptal kalktı iade oluyordu maalesef deneyemiyorum o yüzden ama konu başına yazabilirsin kart onaylandıktan 2 gün sonra bana özel kısmında gözüküyor arkadaşların bilgisi olsun

Geri