o zaman katılamazsın sadece ilk kredi kartı parafly özel bu kampanyaKampanyalarin hepsine alisveristen once katilmistim uzun suredir parafcardim oldugu icin kampanya sureclerine hakimim. Kartim normal parafcard. Parafly degil.
o zaman katılamazsın sadece ilk kredi kartı parafly özel bu kampanyaKampanyalarin hepsine alisveristen once katilmistim uzun suredir parafcardim oldugu icin kampanya sureclerine hakimim. Kartim normal parafcard. Parafly degil.
Diğer kampanyalar Vatanda geçmiyor hocam zaten. kampanya sayfasında geçen siteler yazıyor.Parafly kampanyasindan bahsetmiyorun 1500 ve 200 tl paraf paralarda birlesmiyor. Baslik yaniltici
Evet hocam bende aynı mesajdan bahsediyorum mesajda vatanda geçer diye bir ibare var mı ben göremedim ?Hocam ilk mesaji okursaniz 6700 tl diye belirtilmis ondan bahsediyorum..
Asagiya ilk mesajda gecen notu birakiyorum.
Toplam 6700 TL parafpara iadesi için 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor.
Ho hocam Vatandaki alışverişi tekrar mı yapacaksın ?parafly henüz kimseye tanımlanmadı konuya eklenecek olursa 5 kişiyle konuştum kimsede gözükmüyor kart elinize ulaşınca bakın diyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekleme parafly başlamış 5k vatanı iptal edip tekrar almayı deneyeceğim şans dileyin
Oraya bütün linkleri ekledim ve yazdım bi daha okumanızı tavsiye ederim yanıltıcı bir durum yok.Hocam ilk mesaji okursaniz 6700 tl diye belirtilmis ondan bahsediyorum..
Asagiya ilk mesajda gecen notu birakiyorum.
Toplam 6700 TL parafpara iadesi için 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor
vatanı iptal edecektim de kargoya verilme aşamasında yazıyor gel git iade 1 haftayı bulur vazgeçtim sanırsam tek alışveriş için değil kampanya bitene kadar toplam harcamaya bakıyor zaten parafly nisan sonuna kadar her türlü 25k harcarımEvet hocam bende aynı mesajdan bahsediyorum mesajda vatanda geçer diye bir ibare var mı ben göremedim ?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ho hocam Vatandaki alışverişi tekrar mı yapacaksın ?
Bu ibare 3 kampanyanın seçili eticaret yerlerinde yapılırsa kazanılan tutar. Orada link var bi tıklayıp baksanız nereler olduğu göreceksiniz.Toplam 6700 TL parafpara iadesi için 30 bin TL üzeri taksitli alışveriş yapmanız gerekiyor.
Aynen hocam bende öyle yapıcam iptal edip tekrar sipariş vermek mantıksız. Kampanya bende de aktif oldu bu arada kullanabiliyorum.vatanı iptal edecektim de kargoya verilme aşamasında yazıyor gel git iade 1 haftayı bulur vazgeçtim sanırsam tek alışveriş için değil kampanya bitene kadar toplam harcamaya bakıyor zaten parafly nisan sonuna kadar her türlü 25k harcarım
arayıp sordum tek seferde 25k gerek yok dedi artık paraflydan alışveriş yaparım dolana kadarAynen hocam bende öyle yapıcam iptal edip tekrar sipariş vermek mantıksız. Kampanya bende de aktif oldu bu arada kullanabiliyorum.
Aynen hocam çok iyi oldu bu. Hem tüm banka poslarında geçiyor hem de tek seferde 25kya gerek yok.arayıp sordum tek seferde 25k gerek yok dedi artık paraflydan alışveriş yaparım dolana kadar
Vatanla ikisini deneseydiniz iyi olurdu vatandaki kampanyada parafly kartları da dahil.arayıp sordum tek seferde 25k gerek yok dedi artık paraflydan alışveriş yaparım dolana kadar
yapacaktım da iptal etmem gerekiyordu kargoya vereceklermiş iptal kalktı iade oluyordu maalesef deneyemiyorum o yüzden ama konu başına yazabilirsin kart onaylandıktan 2 gün sonra bana özel kısmında gözüküyor arkadaşların bilgisi olsunVatanla ikisini deneseydiniz iyi olurdu vatandaki kampanyada parafly kartları da dahil.
Alıntıyı görüntüle
Paraf ile peşin fiyatına 6 Kampanyası!
Paraf ile peşin fiyatına 6 Kampanyası!www.vatanbilgisayar.com