Bir dahaki yurtdışı alışverişi açıldığında bu maskeye gerek kalmayacaktır
Bir dahaki yurtdışı alışverişi açıldığında bu maskeye gerek kalmayacaktır
Gimball az öcne geldi çok iyi. Yapboz gibi parçalara ayrılıyor. Taş gibi valla. 1 tane daha alsaydım keşke.Aynı markanın farklı bir modeli var , bende temudan almıştım. İşinizi görür ama üründen çok bir şey beklemeyin.
Görüntüsü 480den fazla değildir gibi geldi sheinde 10-15m tele bağlananlar daha ucuz gibiGimball az öcne geldi çok iyi. Yapboz gibi parçalara ayrılıyor. Taş gibi valla. 1 tane daha alsaydım keşke.
Alıntıyı görüntüle
Az önce de şunu sipariş verdim. Kamera kablosu 1mt ama olsun güzel cihaz.
Alıntıyı görüntüle1/3/5/10 metre kablo uzunluğu | endüstriyel endoskop, 8mm hd dijital muayene kamerası, ip67 dereceli, çalışır, 8 ayarlanabilir led işık, 4.3 inç hd ekran, otomotiv/ muayene, elektrik/kanal temizliği için uygun | Temu'da Tasarruf Edin | Temu
Temu' bu 1/3/5/10 metre kablo uzunluğu | endüstriyel endoskop, 8mm hd dijital muayene kamerası, ip67 dereceli, çalışır, 8 ayarlanabilir led işık, 4.3 inç hd ekran, otomotiv/ muayene, elektrik/kanal temizliği için uygun ürününe göz atın. temu'da tasarruf edin. Diğer i̇şletme, sanayi ve...www.temu.com
Simdi bende aynısını aldim,yetişme ihtimali yüzde kaç hocamSon olarak da şundan alıp siparişi bitirdim. Ön sipariş ama hızlı yetişir inşallah. Artık başka maceralarda görüşürüz
%50 tabi kiSimdi bende aynısını aldim,yetişme ihtimali yüzde kaç hocam![]()