Bilgisayar Satış Fiyatı İçin Yardım

Aynı yollardan geçtim bi sistem toplamıştım hayalim olan, sonrasında yılı dolmadan sattım bebeler olunca.
Vakit olaylarını ayarlıyosunuz hocam bi şekilde, biz şuanda akşam 8-9 arası uyutuyoruz çocukları, 12-1e kadar oynuyoruz. Bazen 2-3 duruma göre.
Ama tabii ki eskisi kadar başına oturamayacağınız bir gerçek. 😄
ahahhaha :D. hocam sanırım eşinizle beraber oyun oynuyorsunuz. oyun ile arası olmayan bir eş oldu mu büyük problem oluyor :D

ahahhaha :D. hocam sanırım eşinizle beraber oyun oynuyorsunuz. oyun ile arası olmayan bir eş oldu mu büyük problem oluyor :D
Aynen beraber oynuyoruz, yanyana sistem kurduk iki tane takılıyoz. 😄
Yapacak bir şey yok o zaman ama bende satmamanız taraftarıyım eğerki maddi bir sıkıntı içinde değilseniz. En azından elinizin altında bulunur, ihtiyaç halinde veya boş zamanlarda kullanılabilir. Ben önceki sistemimi satmıştım, 1 yıl sonra falan tekrar sistem kurdum, daha pahalıya aynı şeyleri aldım gibi bişey oldu. 😄
Bu arada Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inş. 🧿

Aynen beraber oynuyoruz, yanyana sistem kurduk iki tane takılıyoz. 😄
Yapacak bir şey yok o zaman ama bende satmamanız taraftarıyım eğerki maddi bir sıkıntı içinde değilseniz. En azından elinizin altında bulunur, ihtiyaç halinde veya boş zamanlarda kullanılabilir. Ben önceki sistemimi satmıştım, 1 yıl sonra falan tekrar sistem kurdum, daha pahalıya aynı şeyleri aldım gibi bişey oldu. 😄
Bu arada Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inş. 🧿
Amin. Allah razı olsun. Sizin de Allah'ım çocuklarınız sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin. söylediklerinizi dikkate alacağım.

Saygılarımla

Parça parça satarsanız daha iyi hocam mesela fazlalık 1 ram ve 1 ssd var onlar çıksa da yine oyun oynatır sistem size,ssd ve ram fiyatları uçmuşken en azından onları satıp nakite çevirebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,117
Üyeler
189,970
Son üye
ahk4434
Geri