55.000 Ful Sistem önerisi

son attığın cidden iyiymiş AMD önerileri gördüm dsha çok ama Intel de iyiyse ona yöneleyim bir de bu ürünler de oem de ürün kutuları da geliyor mu
intel öenrmem normalde. gereksiza ısınıyo intel semem kendim de kullanmam. ama bi kıtlık var sistemlerde. sana kalmış daha sorunsuz olsun dersen amd işlemci + rtx 5060 çek. yok paramla alabileceğim en yüksek performansı alayım dersen intel işlemci + rx 9060xt alacaksın

intel öenrmem normalde. gereksiza ısınıyo intel semem kendim de kullanmam. ama bi kıtlık var sistemlerde. sana kalmış daha sorunsuz olsun dersen amd işlemci + rtx 5060 çek. yok paramla alabileceğim en yüksek performansı alayım dersen intel işlemci + rx 9060xt alacaksın
AMD işlemci Rx anakart sistemlerde var ama ise yaramazmi

sistemi atın hocam fiyat ve tüm parçalar önemli. bide ddr4 de cl36 ne o daha da rezalet
18 mis pardon bu sistem 4 ay garantili kf var ne kadar eder sence
1000077098.webp

24 e sattım ben bunu işte küçük şehirde satılıyor bu fiyatlara o yüzden game garaj alsam satarkende çok sorun yaşamam diye düşünüyorum biraz senle inatlatmis gibi oldum ama 😄
hocam valla para senin. sen sordun bende olanı söylüyorum. rezalet yani gerkesiz reklam işi bu. satamyıp daha uyguna ısıtıp önümüze atmaları da komik. paramı çöpe atmak istiyorum diyosan al. ben kendime asla almazdım o yüzden önermiyorum da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,325
Üyeler
188,402
Son üye
VeyselCftc63
Geri