dızciii
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 534
uygun olma sebebi satamamalarıAnladim 3060 ti falan da cazip gelmişti ondan dedim 16 GB falan diye ama pek anlamıyorum
uygun olma sebebi satamamalarıAnladim 3060 ti falan da cazip gelmişti ondan dedim 16 GB falan diye ama pek anlamıyorum
son attığın cidden iyiymiş AMD önerileri gördüm dsha çok ama Intel de iyiyse ona yöneleyim bir de bu ürünler de oem de ürün kutuları da geliyor muuygun olma sebebi satamamaları
intel öenrmem normalde. gereksiza ısınıyo intel semem kendim de kullanmam. ama bi kıtlık var sistemlerde. sana kalmış daha sorunsuz olsun dersen amd işlemci + rtx 5060 çek. yok paramla alabileceğim en yüksek performansı alayım dersen intel işlemci + rx 9060xt alacaksınson attığın cidden iyiymiş AMD önerileri gördüm dsha çok ama Intel de iyiyse ona yöneleyim bir de bu ürünler de oem de ürün kutuları da geliyor mu
AMD işlemci Rx anakart sistemlerde var ama ise yaramazmiintel öenrmem normalde. gereksiza ısınıyo intel semem kendim de kullanmam. ama bi kıtlık var sistemlerde. sana kalmış daha sorunsuz olsun dersen amd işlemci + rtx 5060 çek. yok paramla alabileceğim en yüksek performansı alayım dersen intel işlemci + rx 9060xt alacaksın
fiyatlara baktım hocam bütçen dahilinde iş yapacak bişe görmedimAMD işlemci Rx anakart sistemlerde var ama ise yaramazmi
DDR 4 36 CL sistem kötü mü şuan sıfırfiyatlara baktım hocam bütçen dahilinde iş yapacak bişe görmedim
evetAmazondan alım yapabilir misin
sistemi atın hocam fiyat ve tüm parçalar önemli. bide ddr4 de cl36 ne o daha da rezaletDDR 4 36 CL sistem kötü mü şuan sıfır
18 mis pardon bu sistem 4 ay garantili kf var ne kadar eder sencesistemi atın hocam fiyat ve tüm parçalar önemli. bide ddr4 de cl36 ne o daha da rezalet
16-18k arası eder18 mis pardon bu sistem 4 ay garantili kf var ne kadar eder senceAlıntıyı görüntüle
24 e sattım ben bunu işte küçük şehirde satılıyor bu fiyatlara o yüzden game garaj alsam satarkende çok sorun yaşamam diye düşünüyorum biraz senle inatlatmis gibi oldum ama16-18k arası eder
hocam valla para senin. sen sordun bende olanı söylüyorum. rezalet yani gerkesiz reklam işi bu. satamyıp daha uyguna ısıtıp önümüze atmaları da komik. paramı çöpe atmak istiyorum diyosan al. ben kendime asla almazdım o yüzden önermiyorum da24 e sattım ben bunu işte küçük şehirde satılıyor bu fiyatlara o yüzden game garaj alsam satarkende çok sorun yaşamam diye düşünüyorum biraz senle inatlatmis gibi oldum ama![]()