Çözüldü✓ MX6 TERMAL MACUN KIVAMI ÇOK KATI

Reaksiyon skoru
2
arkadaslar baslikta belirttigim gibi laptopa bakım yapicam mx 6 tercih ettim elime geldi ürün orjinal sitesi üzerinden doğrulamab yaptım qr da okuttum kodu kendimde yazdım orjinal ürün fakat kıvamı çok katı geldi sorun yaratır mı ? spatulayla yayılabilecek gibi değil

mx6 öyle maalesef hocam çok ince sekilde yaymaya çalışın ama mx6 laptoplarda pump out yapıyor deniyordu a

Ben Nutella sürer gibi sürdüm yapacak bir şey yok hocam

mx6 öyle maalesef hocam çok ince sekilde yaymaya çalışın ama mx6 laptoplarda pump out yapıyor deniyordu a
hocam endişem acaba ürün bozulmuş olabilir mi bunların tüp içinde herhangi bir ömrü var mı anlayamadım qr ve kodu okutunca orjinal onda sıkınt ki yok ama bu macun bildiginiz hamur gibi yaymak imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben Nutella sürer gibi sürdüm yapacak bir şey yok hocam
hocam macun bildiğiniz oyun hamuru gibi şimdi sürsemmi laptopa sürmesemmi emin olamadım gidip mx4 almayı dusunuyorum

MX6'nın viskozitesi yüksek olduğu için biraz katı kıvamlı doğru. Ağzını sıkı kapatıp bir bardak sıcak su içerisine atın 1dk bekleyin. Şırıngayı tamamen değil yarıya kadar batırsanız yeter. Sonra çıkarıp uygulayın, daha rahat edersiniz.

MX6'nın viskozitesi yüksek olduğu için biraz katı kıvamlı doğru. Ağzını sıkı kapatıp bir bardak sıcak su içerisine atın 1dk bekleyin. Şırıngayı tamamen değil yarıya kadar batırsanız yeter. Sonra çıkarıp uygulayın, daha rahat edersiniz.
yaymadan kullanmayı dusunuyorum hocam sitesinde öyle uygulamışlar tek endişem zarar vermesi ve bu ürünün bir ömrü var mı emin olamadım teşekkürler cevabınız için

Yayılacak kıvamda değilse ortaya nokta bırak yayılacak kadar yeterli olur.

yaymadan kullanmayı dusunuyorum hocam sitesinde öyle uygulamışlar tek endişem zarar vermesi ve bu ürünün bir ömrü var mı emin olamadım teşekkürler cevabınız için
Ben o günlerde 2 2.5 yıldır bende bulunan mx 4 u sürdüm hemde parmağımla hiç bir sıkıntı yaşamadım.

ben 2hafta önce sürdüm laptobuma mx6 banada katı geldi ama sıcaklıklar düştü baya bi sorun yaşamadım.

mx6 öyle hocam partikülleri de yavaş yayılır kolay kolay pump out da yapmaz sık kullanırsanız 1 haftaya falan ancak tam performansını verecek şekilde yayılır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,036
Üyeler
188,197
Son üye
Apameyra
Geri