Yardım MSI CYBORG BU RAKAMA ALINIR MI?

d0zza

80+
Reaksiyon skoru
69
Merhaba bu cihazı arkadaşım evkurdan almış. 1 haftalık daha nakite ihtiyacı olduğu için satmayı düşünüyor.
Bende 35.000 teklif ettim kabul etti. Sizce alınır mı fiyatına göre?
Laptoptan çok anlamıyorum birkaç arkadaşım ekran kartı watt değeri düşük ederi max 25 falan dedi de size de sormak istedim.

1769769132031.webp

Merhaba bu cihazı arkadaşım evkurdan almış. 1 haftalık daha nakite ihtiyacı olduğu için satmayı düşünüyor.
Laptoptan çok anlamıyorum birkaç arkadaşım ekran kartı watt değeri düşük ederi max 25 falan dedi de size de sormak istedim.

Alıntıyı görüntüle
Ben olsam o fiyata alırdım fakat gerçekten watt değeri çok düşük.

Ben olsam o fiyata alırdım fakat gerçekten watt değeri çok düşük.
Alıp almamak arasında cidden çok kaldım. Bebek gibi laptop yanında 2k değerinde logitech mouseda veriyor. Ama şu watt muhabbeti kafamı karıştırdı.

Alıp almamak arasında cidden çok kaldım. Bebek gibi laptop yanında 2k değerinde logitech mouseda veriyor. Ama şu watt muhabbeti kafamı karıştırdı.
Kral şimdi 2 adet laptop arasında kaldın ikisinde de aynı işlemci aynı ekran kartı var(mesela İntel Core Ultra 7 ile Rtx 5060ti) fakat biri daha ucuz biri daha pahalı. Ucuzu alayım diyorsun fakat ucuz olan 45 watt pahalı olan 140watt (örnek). Yani sen zannediyorsun ki aynı laptopu daha ucuza aldım. Fakat watt değeri düşükse oyunlardaki performanda düşer. Bu yüzden watt değeri çok önemli. Aynı parçalar aynı performans demek değil.

Bu rakama alınır üstüne bir de bir ay adamın arkasından dua okunur.d zaten fiyatı 55k 60k civarında sende laptop alacağın varsa elinde de para varsa hiç düşünme al bence

Bu rakama alınır üstüne bir de bir ay adamın arkasından dua okunur.d zaten fiyatı 55k 60k civarında sende laptop alacağın varsa elinde de para varsa hiç düşünme al bence
Tamam da kral watt değeri düşük bunun. Düşük performans alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral bence üstüne az daha ekle sıfır bi tane Tuf Gaming al.

Hocam 4060 140 w alsan daha saglam performans verir duan 45 k civarı 4060 laptoplar ama arkadas ucuza veriyor 35 e ondan daha bulman imkansız eger Bütçen 35 ustume cikmiyorsa al çünkü cidden bulamazsin sifir ayarindaymis zaten

Alıntıyı görüntüle

Bu watt değeri ile anca 4050 performansı verir. Ona göre düşünüp alın.

Tamam da kral watt değeri düşük bunun. Düşük performans alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kral bence üstüne az daha ekle sıfır bi tane Tuf Gaming al.
Daha iki hafta önce arkadaş bu modelin 4050 li olanını 40kya aldı kanka watt değeri düşük de fiyatıda ona göre düşük. Sıfır +100 wattlı olanını almak istesen en kötü 65k verirsin arada 30k fark var

Dediğim gibi az daha ekle Tuf al

Bu watt değeri ile anca 4050 performansı verir. Ona göre düşünüp alın.
Düşünüp alıcam ama zaten oyun oynasam max tft veya lol oynarım. Onun dışında capcut ve instagram ile ilgili işlerim oluyor. Bilmiyorum cidden beynim çamur oldu.

35 bine iyi bence 4050 laptop almak istesen 40 binin üstüne çıkman lazım bunu al geç

35 bine iyi bence 4050 laptop almak istesen 40 binin üstüne çıkman lazım bunu al geç
Evet peki kullandım satmak istesem üzmez dimi beni bu rakamlara yine gider mi mesela 6 ay kullandım varsayarsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,452
Üyeler
188,424
Son üye
Hypnotica
Geri