bedevicolfaresi
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
Fiyat iyi ama bence ceste ayni fiyata tanıtılan parlak versiyonunu beklemek daha mantıklı.
10 aya gelir ancakFiyat iyi ama bence ceste ayni fiyata tanıtılan parlak versiyonunu beklemek daha mantıklı.
Combo şeklinde birleştirebiliyorsan güzel. Ben ısrarla 9 taksit bekleyeceğim. Gelirse alırım yada gelene kadar başka modellerde çıkar umarım750+250 +300 var sanırım dahil ederse maximuma
gray banding sorunu yüzünden bedavaya yakın fiyat olmazsa almayı düşünmüyorum. Ama güzel fiyat bu da.ASUS AQDMG deneyip pek sevmemiştim kaplamadan kaynaklı odam pencere yanı. İnşallah grey banding üzmez
Yeşilde cevap vermiştim burada da yazayım fps dalgalandıkça parlaklık da değişimler oluyor. Yüksek ve stabil fps alırsan azalıyor.Sizce 9070xt 9800x3d akar mı? Distracting VRR flicker demiş rtings o ne? @Tayfunns
Son 2 tane.Alıntıyı görüntüle acele etsin alacak arkadaşlar
Aaa o siz misiniz tmöYeşilde cevap vermiştim burada da yazayım fps dalgalandıkça parlaklık da değişimler oluyor. Yüksek ve stabil fps alırsan azalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Son 2 tane.
Alıntıyı görüntüle
İkisini de kullanan bir kullanıcının kıyaslaması.4. Nesil bedava fiyat yapışın bence. 2725D Almasam bunu alacaktım
Hocam ben sayende gördüm valla tam aradığım fiyat bandında satıcıda tam istediğim gibiydi güzel denk geldi sağolasınStok bitmiş, incehesap satıcılı kalmıs sadece. Fiyat da uçmuş.
Hayırlı olsun.Hocam ben sayende gördüm valla tam aradığım fiyat bandında satıcıda tam istediğim gibiydi güzel denk geldi sağolasın