ㅤkai
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 259
Öncelikle hepinize iyi günler diliyorum yaş 15 yeni girdim daha 1 ay olmadı boyum 167 kilom 55-60 gibi bir şey. Boksa başlamak istiyorum çünkü hem kendimi geliştirmek hem kendimi savunmak hem kendime bir şeyler katmak istiyorum. Mahallemde Boks kursu alabileceğim yakın sayılır yerde kurs var. Sizce başlamalı mıyım? Daha öncesindr futbolu denedim fakat oradaki yeteneklerin arasında benden bi b*k olmaz gibi bi hisse kapıldım çünkü reisler benim ayakta yapamadığım akrobatik hareketleri YATARAK yapıyordu. Oysa devam etsem belki bende öyle olabilirdim belki ama geçti.Sormak istediğim asıl şeyler:
1- Çok dövülür müyüm? Acı derecesi 100 üzerinden kaç?(en fazla yaşadığınız)
2- (böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum çünkü 2 günde bir olan şey nasılsa bu kurs) Sizce derslerim aksar mı? Lise 1'deyim ilk dönem ort 72 ile kapattım ama teşekkür alamadım matematikçi bıraktı(anadolu lisesi) Bir dersten 1 notum olduğu için babam kızdı bir daha belge alamazsan kurstan alırım vesaire dedi. Oysaki bence liseye göre notum fena değil sınıfta ortalaması 50-60 olan dolu.
3- Bana gerçekten fayda sağlar mı? Bıçaksız benle aynı boyda bir hırtla kavga etsem kavgayı alır mıyım? (Hırtın bıçaksız olma ihtimali düşük ama olsun soralım)
1- Çok dövülür müyüm? Acı derecesi 100 üzerinden kaç?(en fazla yaşadığınız)
2- (böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum çünkü 2 günde bir olan şey nasılsa bu kurs) Sizce derslerim aksar mı? Lise 1'deyim ilk dönem ort 72 ile kapattım ama teşekkür alamadım matematikçi bıraktı(anadolu lisesi) Bir dersten 1 notum olduğu için babam kızdı bir daha belge alamazsan kurstan alırım vesaire dedi. Oysaki bence liseye göre notum fena değil sınıfta ortalaması 50-60 olan dolu.
3- Bana gerçekten fayda sağlar mı? Bıçaksız benle aynı boyda bir hırtla kavga etsem kavgayı alır mıyım? (Hırtın bıçaksız olma ihtimali düşük ama olsun soralım)