TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Dandik. Resimdeki yerine farklı ürün göndermişler. Bana gönderdiklerini yabancı temuda buldum. Benim aldığım model daha güzele benziyordu. Bunun parasını geri aldım koltuk bende kaldı. Koliye koyup depoya kaldırdım.

1770292085850.webp
1770292106335.webp

1770292132746.webp
1770292154148.webp
1770292171605.webp

1770292193563.webp
1770292213045.webp
1770292235683.webp

İlan resimlerindeki buydu

:

1770292298351.webp
1770292333701.webp

Bana bu alttakini göndermişler. Tabi resimdeki gibi cillop gibi gelmiyor.
1770292406594.webp
1770292442752.webp

Ekler

• 1770292432161.webp
    1770292432161.webp
    40 KB · Hit: 15
Dandik. Resimdeki yerine farklı ürün göndermişler. Bana gönderdiklerini yabancı temuda buldum. Benim aldığım model daha güzele benziyordu. Bunun parasını geri aldım koltuk bende kaldı. Koliye koyup depoya kaldırdım.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

:

oturma kısmı falan rahatlığı yok mu hiç

oturma kısmı falan rahatlığı yok mu hiç
Yok ya sunta üzerine sünger koymuşlar taş gibi. Kol dayama süngerleri çok ince, direk kolunu plastiğe koymuşsun gibi. Anca çocuk koltuğu olur bundan. Bel dayama kısmı rahat ama o plastik de kol dayamalara vidalanıyor. Kol dayama kısmı tutuyor onu yani. Kol dayamalar da oturma suntasına vidalandığı için arkaya yaslandığında dağılır gibi geldi bana. Metal iskelet olsa yine iş yapar.
1770293515822.webp

26 ocakta havalanına varan shein siparişim için para iadesi yapılmış otomatik, gelmeyecek gibi :/

Edit; mail atılmış
"gümrük işlemlerindeki başarısızlık nedeniyle imha edildiğini"
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O tarihte inen ürünlerin hepsini iade etmiş

:

hocam kullanmicaksanız ihtiyaç sahibi bir arkadaşım var isterseniz yönlendirme yapabilirim. Hayrınız olur en azından

hocam kullanmicaksanız ihtiyaç sahibi bir arkadaşım var isterseniz yönlendirme yapabilirim. Hayrınız olur en azından
Eyvallah kardeşim. Benim çevremde de var ihtiyaç sahibi, bir sürü de yeğen var. Verecek birisi bulurum saolasın.

26 ocakta havalanına varan shein siparişim için para iadesi yapılmış otomatik, gelmeyecek gibi :/

Edit; mail atılmış
"gümrük işlemlerindeki başarısızlık nedeniyle imha edildiğini"

O tarihte inen ürünlerin hepsini iade etmiş
Oda sizin şansınıza. Ben Temu'dan aynı üründen 20 tane aldım hepsi de sorunsuz geçti. Normalde aynı üründen 5 taneden fazlası ticari sayılıp imha oluyor. Temu bu konuda çok iyi çalışıyor du. Paranızı aldıysanız sıkıntı yok. Benim Temu'dan Ekim ayından beri 1400Tl iadem gelmedi. Karta iade yaptılar 2-3 hafta sonra hızlı kullanayım diye kredi olarak verin dedim bu sefer işlemi baştan başlattılar 3-4 hafta daha bekledim tekrar gelmeyince ödeme itirazında bulundum. İtirazda bulunduğum için iade işlemini otomatik iptal etmiş. Bugün yine iade işlemi başlattık. Hala bekliyoruz :D

Temu yurtdışı ürünleri satışa tekrar açmış. Satın alma kısmına geçildiğinde vergi ile ilgili hiçbir ibare bulamadım.

Acaba şey mi bu. Temu en çok satılan ürünleri kendisi getirtip kendisi vergi dilimlerini ödeyip mi satışa sunuyor? Çünkü satışa çıkardığı neredeyse tüm ürünler 500/4000 yorumlu falan.

Muhtemelen öyle görünüyor çünkü eski fiyatları hatırladığım kadarıyla şuan ki fiyatlar vergi eklenmiş hali gibi görünüyor. Ancak kargo durumu aynı görünüyor. 7-17 iş günü. @valhalla bu konuda bi bilgi varmı

Geri