Merhaba arkadaşlar bugun türknete abone oldum ve şuanda internetini kullanıyorum ama bana 75mbps vadediliyor ben ise 30mbps zor alıyorum bu modemden mi kaynaklı yoksa türknetten mi kaynaklı destek talebi açtım herhangibir dönüş olmadı
Kablosuz da kablolu test etmedimKabloluda mı yoksa kablosuzda mı 30mbps alıyorsun?
Kral eski bir modem mi kullanıyorsun? Eğer sadece kablosuzda düşük hız problemi alıyorsan yüksek ihtimalle modeminde sıkıntı var. Mümkünse kablo bağlayarak test et böylece daha sağlıklı bulabiliriz sorunun ne olduğunu.Kablosuz da kablolu test etmedim
Normaldir bende de 87mbps vaad ediliyor 45 60 arası alıyorum.Merhaba arkadaşlar bugun türknete abone oldum ve şuanda internetini kullanıyorum ama bana 75mbps vadediliyor ben ise 30mbps zor alıyorum bu modemden mi kaynaklı yoksa türknetten mi kaynaklı destek talebi açtım herhangibir dönüş olmadı
Kral şuanda evde değilim eve geçince yapayımKabloluda mı yoksa kablosuzda mı 30mbps alıyorsun?
Bende o da yok 75 vaad ediliyor 30 geçmiyor hatta 15 mbs bile düşüyorNormaldir bende de 87mbps vaad ediliyor 45 60 arası alıyorum.
sorun altyapıdanmış türknet türktelekom ekiplerine bildirmişler eve gelip hattı kontrol edecekelrmiş ilginiz için teşekkürlerKral eski bir modem mi kullanıyorsun? Eğer sadece kablosuzda düşük hız problemi alıyorsan yüksek ihtimalle modeminde sıkıntı var. Mümkünse kablo bağlayarak test et böylece daha sağlıklı bulabiliriz sorunun ne olduğunu.
Çözüldü işaretlersen iyi olur 75 dediğine göre vdsl altyapın var vdslin klasik sorunusorun altyapıdanmış türknet türktelekom ekiplerine bildirmişler eve gelip hattı kontrol edecekelrmiş ilginiz için teşekkürler
Aslında altyapıda da bir sorun yokmuş altyapı sorguladığım 60 mbps olarak gözüküyor ama maksimim 30 mbps türknet bunu 75 olarak görüp bana 75 olarak satıyor ve bende 75 değil de 30 mbps kullanabiliyorumÇözüldü işaretlersen iyi olur 75 dediğine göre vdsl altyapın var vdslin klasik sorunu
speednet.comdan sorgular mısın?Aslında altyapıda da bir sorun yokmuş altyapı sorguladığım 60 mbps olarak gözüküyor ama maksimim 30 mbps türknet bunu 75 olarak görüp bana 75 olarak satıyor ve bende 75 değil de 30 mbps kullanabiliyorum
Link atar mısınspeednet.comdan sorgular mısın?
Link atar mısın
Link atar mısın
Sorguluyorum ama dönüyor dönüyor bişe çıkmıyor