- Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtubede ornek video varmı bildiginiz ben bulamadım atsanız link ona bakıp yapmaya çalışsamyok hocam oturtması bi tık garip onun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ACİLEN KASANIN TOZUNU AL
Youtubede ornek video varmı bildiginiz ben bulamadım atsanız link ona bakıp yapmaya çalışsamyok hocam oturtması bi tık garip onun
ACİLEN KASANIN TOZUNU AL
Youtubede ornek video varmı bildiginiz ben bulamadım atsanız link ona bakıp yapmaya çalışsam
Sac kurutma makinesi vursam olurmu soguk dayok hocam oturtması bi tık garip onun
ACİLEN KASANIN TOZUNU AL
olur hocam da o kalıtsal toz büyük ihtimalle . bisikletçide falan hava basabilirsin ben öyle yapıyorum bazıları statik elektirk falan diyor da hiç sorun yaşmadım şimdiye kadar 10 yıldır falanSac kurutma makinesi vursam olurmu soguk da
Ne zormuş bu fanı takmak hala girmediolur hocam da o kalıtsal toz büyük ihtimalle . bisikletçide falan hava basabilirsin ben öyle yapıyorum bazıları statik elektirk falan diyor da hiç sorun yaşmadım şimdiye kadar 10 yıldır falan
olur hocam da o kalıtsal toz büyük ihtimalle . bisikletçide falan hava basabilirsin ben öyle yapıyorum bazıları statik elektirk falan diyor da hiç sorun yaşmadım şimdiye kadar 10 yıldır falan
Bendede cok fazla heycan dolandırıldımmıdie cok gerilimliişi gücü bıraktım full odak işlemci çalışacak mı diye bekliyorum
halini anlıyorumBendede cok fazla heycan dolandırıldımmıdie cok gerilimli
Bence yükseltecem die komple sistemimden olcam usb3.0 soneti bir türlü cıkmıyorhalini anlıyorumsakince yapmayı dene olucak
ha tamamdır ekran geldi miAlıntıyı görüntüle
Yarabbi şukur oturdu
Topluyorum pcyiha tamamdır ekran geldi mi