Çözüldü✓ HANGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM

öncelikle sistem yükseltiyorum
ddr4 16gb 8x2 3200 ramlarim var
i5 14400f işlemci düşündüm
anakart olarak gigabayte b760m d4

almak istediğim ekran kartı sarı sitede 15e rtx 5060 8 gb takasla 12.500 e geliyor 2 yıl garantili
sizce mantıklı mı bunu yapmam yoksa başka modellere mi yönelmeliyim yardımcı olursanız sevinirim mütçem 14 ü geçmicek şekilde
Ne yaptığına göre değişir kanka bu durum valorant lol oynuyorsan sadece 5060 seni götürür 1080 ultra da takılabilirsin ama 8gb bazı oyunlarda dolacaktır güncel olanlarda özellikle bu bütçeye 7700xt belki 7800xt bulabilirsiniz hem kas gücü olarak güçlü kartlar hemde 2 nesil öncenin kartı değiller 6800xt felan var 6700 den ziyade gidecekseniz 7700xt-7800xt-6800xt bakabilirsiniz

16 ya felan 9060xt 16gb satıyorlar onları zorlayabilirsin

Ne yaptığına göre değişir kanka bu durum valorant lol oynuyorsan sadece 5060 seni götürür 1080 ultra da takılabilirsin ama 8gb bazı oyunlarda dolacaktır güncel olanlarda özellikle bu bütçeye 7700xt belki 7800xt bulabilirsiniz hem kas gücü olarak güçlü kartlar hemde 2 nesil öncenin kartı değiller 6800xt felan var 6700 den ziyade gidecekseniz 7700xt-7800xt-6800xt bakabilirsiniz
amacım 1080p fps oyunları oynamak arada hikayeli oyunlar cart curt
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 ya felan 9060xt 16gb satıyorlar onları zorlayabilirsin
bütçem o kadar yok maalesef

Son düzenleme:

Daha serin gibi gözükse de fanlar 2000 değil 2600 rpm bu sefer, önceki attığınız ilanın fanlarını hızlandırsanız da sıcaklıklar aşağı yukarı böyle olurdu yani. Bunun marka model nedir ?

takasla 12500 e 5060 8 gb
arkadaştan 12 bine 2.5 sene garantili 4060 8 gb
ikinci elden 10 bine rx6700xt almak mı

Daha serin gibi gözükse de fanlar 2000 değil 2600 rpm bu sefer, önceki attığınız ilanın fanlarını hızlandırsanız da sıcaklıklar aşağı yukarı böyle olurdu yani. Bunun marka model nedir ?
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-garantisi-bu-yilbasi-bitti-1305315854/detay/ budur kendisi 4060 ti almış

bide şöyle içini hiç açmamış ilk aldığından beri bakım dahi yaptırmadığını söylüyor termal macunu bitmiştir onun ve kartı ağır yükte kullanmadığını iddia ediyor

takasla 12500 e 5060 8 gb
arkadaştan 12 bine 2.5 sene garantili 4060 8 gb
ikinci elden 10 bine rx6700xt almak mı

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-garantisi-bu-yilbasi-bitti-1305315854/detay/ budur kendisi 4060 ti almış

bide şöyle içini hiç açmamış ilk aldığından beri bakım dahi yaptırmadığını söylüyor termal macunu bitmiştir onun ve kartı ağır yükte kullanmadığını iddia ediyor
İki ilanın da içi açılmamış duruyor hocam, ikisi de bakım istiyor. Sizin tercihinize bağlı biraz da.

Asus için bakım şart değil bu arada, fanların gürültüsü beni rahatsız etmez kulaklık takar yoluma bakarım derseniz bu şekilde kullanılır.

o da ikinci elleri yüksek fiyat çok araştırdım deli gibi yüksek fiyata koyuyorlar mecburen 5060 8 gb alıcaz gibi duruyor 12.500 e

bak mesela bunuda takasla 12500 e alabiliyorum hangisi mantıklı

1080p yüksek ayarlarda takılsam benim için sıkıntı yok aslında
Donanım market satıcısı güvenilir değil tercih etmeyin. Aynı ilan fotoğraflarıyla birkaç hesap daha gördüm önceden hesap ta daha 1 aylık. Riski var güvenmeyin

Donanım market satıcısı güvenilir değil tercih etmeyin. Aynı ilan fotoğraflarıyla birkaç hesap daha gördüm önceden hesap ta daha 1 aylık. Riski var güvenmeyin
teşekkür ederim benimde pek içime sinmemişti

İki ilanın da içi açılmamış duruyor hocam, ikisi de bakım istiyor. Sizin tercihinize bağlı biraz da.

Asus için bakım şart değil bu arada, fanların gürültüsü beni rahatsız etmez kulaklık takar yoluma bakarım derseniz bu şekilde kullanılır.
o sıkıntı değil knk benim için fps yüksek olsun yeter

11 e koyduğu ilana 9750 teklif verdim kabul etti gidip görücem ekran kartını okeyse alıcam hayırlısı

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Styx

7700xt bak

Çok şişik fiyatlar hocam, 14-15k istiyolar minimum. Onun yerine 10k verip 6700XT vermesi daha mantıklı bence. 7700XT parasına 6900XT bulunuyor.
evet fiyatları çok yüksek onu yapacağıma 2 koyar 9060xt alırım

Çok şişik fiyatlar hocam, 14-15k istiyolar minimum. Onun yerine 10k verip 6700XT vermesi daha mantıklı bence. 7700XT parasına 6900XT bulunuyor.
Şişik felan ama garantili cihaz bulmak mümkün

Geri