PG32UCDM3 stoklara girdi fiyatı 79.999 TL.

Gaming gen zaten eğer ürün sadece kendisinde varsa çok absürt fiyatlar koyuyor piyasaya göre. Misal 5090 astral 3 gün önce 188k ya satıldı indirim bitti 205e satıldı stoklar bitti şuan bitmiş halinde bile 220k. Beyazını sadece gaming gen tr satıyo 262k bide üste kargo 200 TL yazmışlar. Monitörlerde daha çok yapıyolar dell alienware serisi bi bunlarda var takip ettiğim bi monitör her hafta 500 1000 zam yiyor.
+ peşin taksit yok

32" değilde şu monitörün 27" 4k sını uygun fiyata denkgetirsem direkt alacağım :)
Bu monitörün 27'' olanı yok. Pg27ucdm modelini diyorsanız o monitör bundan kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Maşallah favori firmam yine kazığı dayamış. 1800 dolarese satıyor 1300 dolarlık monitoru. Maşallah!
80k olsa alamazdım. 79999 bedava fiyat hemen çekmem lazım.

Bu monitörün 27'' olanı yok. Pg27ucdm modelini diyorsanız o monitör bundan kötü.

80k olsa alamazdım. 79999 bedava fiyat hemen çekmem lazım.
60-65k arası vermeye razıydım ama kesinlikle 80k vermem çok fahiş fiyat. problem burda 80k veremiyor olmam değil. Vermemek istemem.

Sondaki 3 eklemesini farketmemişim hocam. Sanırım bu güncellenmiş versiyonu mu oluyor?

Sondaki 3 eklemesini farketmemişim hocam. Sanırım bu güncellenmiş versiyonu mu oluyor?
Evet.

PG27UCDM de olmayan yeni BlackShield kaplama, trueblack500 gibi eklemeler var. Penta Tandem eski 32'' modellerde yoktu artık 32'' modellerde de Penta Tandem var.

Dakika 4:38 sol eski PG32UCDM, sağ yeni PG32UCDM3

Evet.

PG27UCDM de olmayan yeni BlackShield kaplama, trueblack500 gibi eklemeler var. Penta Tandem eski 32'' modellerde yoktu artık 32'' modellerde de Penta Tandem var

Peki 27" e göre metinlerde netlik durumu konusunda da gelişme olmuş mu hocam? Bilginiz var mı bu konuda?

27si çıkacak mı bu modellerin

Peki 27" e göre metinlerde netlik durumu konusunda da gelişme olmuş mu hocam? Bilginiz var mı bu konuda?
hocam ppi farkı var nasıl gelişme olabilir mümkün değil matematiksel olarak

Hala eski üçgen rgb dizilimini kullanıyor bu model. Yeni dikey rgb dizilimi sadece ultrawide 360hz qd oled monitörlere özeldir. Yani metin netliği açısından pek bir geliştirme yok. Eski pg32ucdm metin netliğinde neyse bu da o yani. Ancak 4k olduğu için sorun olacağını düşünmüyorum.

4k 27'' modeller hala metin netliğinde daha iyi. Ama dediğim gibi 4k da sorun olmaz.

Hocam ppi farkından bağımsız olarak soruyorum. Bakın yukarıda bahsetmiş Tayfun hocam. Panelin rgb dizilimleri de değişiyor ve gelişiyor :)

27si çıkacak mı bu modellerin

Bilmiyorum seneye 5k 27'' çıkıcakmış. Belki 4k 27'' salarlar. Belki de gelir.

Ben %70 gelir diyorum ama garanti değil.

Geri