🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Advocate

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
557
PXN direksiyon setleri ve aksesuarlarının tamamı an itibariyle Gaming.gen.tr stoklarında. Özellikle debriyaj ve stand bekleyen arkadaşlar kaçırmasınlar. Çok uygun fiyatla giriş yaptı.

Button box arayanlar için çok iyi bir seçenek.

Arkadaşlar elinizi çabuk tutun. Stokta azalma oldukça fiyatlar artıyor çünkü. Ben standı 3200'e aldım şuan 3.500 olmuş. Erken kalkan yol alır geçe kalırsanız ah vah edersiniz

Ps5 e uygun güzel direksiyon seti ve vites var mı ben göremedim

Ps5 e uygun güzel direksiyon seti ve vites var mı ben göremedim
Hocam konsolda maalesef G29 veya T300 RS'lere mahkumsunuz. PXN'in V10 Ultra ve Pro modelleri N5 Dongle ile PS5 uyumlu ama N5 yok şuan piyasada. Konsolda yalnızca GT7 oynamak için de direksiyon seti almaya bence gerek yok. Konsolda iRacing yok LeMans Ultimate yok :D

Buton set ve el freni iyi gibi geldi ama kullanan var mıdır ?

Rudder yok mu bunlarda ya ? Hotas Warthog aldık bir iyi rudder denk getiremedik.

Kargo için bir çözümünüz varmı :) arkadaşlar ?

Kargo için bir çözümünüz varmı :) arkadaşlar ?
Kargo için çözüm İdefix yada diğer e-ticaret sitelerinde ilan açmaları :D Kendi sitelerinde maalesef kargo çıkıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Buton set ve el freni iyi gibi geldi ama kullanan var mıdır ?
Button box'ı çok kullanan yabancı youtuber gördüm ben hocam. Fiyatına göre çok iyi. SF U Vites ve El freni de sağlammış. Moza'nın distribütörü Gelbura söylemişti.

Kargo için çözüm İdefix yada diğer e-ticaret sitelerinde ilan açmaları :D Kendi sitelerinde maalesef kargo çıkıyor.

Baktım baktım da diğer sitelerine eklememişler ürünleri :) El freninden vazgeçip stand ve buton box'a niyetlendim bende bakalım

Button box'ı çok kullanan yabancı youtuber gördüm ben hocam. Fiyatına göre çok iyi. SF U Vites ve El freni de sağlammış. Moza'nın distribütörü Gelbura söylemişti.

El freninin fiyatına değer mi kısmındayım o yüzden e-ticaret tarafına gelirse belki taksit ile alırım yakalayabilirsem ama button box kendin yap haline bile kalksak iyi para tutuyor. Bu oldukça şık ve işlevsel.

1776679594766.webp

şu var bende hocam

1776679627271.webp

rudderda bu üstteki

El freninin fiyatına değer mi kısmındayım o yüzden e-ticaret tarafına gelirse belki taksit ile alırım yakalayabilirsem ama button box kendin yap haline bile kalksak iyi para tutuyor. Bu oldukça şık ve işlevsel.
Hocam Gelbura daha profesyonel olan sürümüne önsipariş açmış ama fiyatı biraz uçuk :D

Şöyle dual vitesleri de var. Bu hem sequential hem H Shifter olarak kullanılıyor bunun da fiyatı uçuk.

Diğer sitelere ne zaman stok eklerler. Taksitle almak daha iyi oluyor
Bugün yarın eklerler ama kendi sitelerindeki fiyatlar olmuyor tabii ki vade farkı ve e-ticaret sitesinin komisyonunu ekliyorlar doğal olarak.

El freni bu şekilde hocam. Hall Effectli olduğu için uzun ömürlü olur diye düşünüyorum.

Geri