federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,598
Hocam attığım linkten deneyin değişiyormuş sanırsam anlaşmalı olan kamu yerleri alabiliyormuş.Öğretmen hesabı ile alınır mı bilgin var mı?
Hocam attığım linkten deneyin değişiyormuş sanırsam anlaşmalı olan kamu yerleri alabiliyormuş.Öğretmen hesabı ile alınır mı bilgin var mı?
20 kadar ne alınır eve geçtiğim zaman bakacağım, oda ışık almıyor.Hocam attığım linkten deneyin değişiyormuş sanırsam anlaşmalı olan kamu yerleri alabiliyormuş.
Hocam 20'ye kadar tek bir seçenek var o da G5, glossy oled'in tadına baktıktan sonra insanlara mat önermek istemiyorum ama 1-2 ay boyunca G5 kullandım memnundum herhangi bir akarı kokarı olmadı. NB F80'e takıp yarı parlaklıkta kullanıyordum.20 kadar ne alınır eve geçtiğim zaman bakacağım, oda ışık almıyor.
KTC monitörü almayı düşünüyordum 2k 320hz olan ama 8/9 lira çıkabilirim eğer değecekse.
Oled olunca da parlak makbule geçer gibi bir düşüncem vardı benim de. Şimdi odaya 2. pc alacağım ona monitör bakıyorum da Oled’i alırsam kendi sistemime koyardımHocam 20'ye kadar tek bir seçenek var o da G5, glossy oled'in tadına baktıktan sonra insanlara mat önermek istemiyorum ama 1-2 ay boyunca G5 kullandım memnundum herhangi bir akarı kokarı olmadı. NB F80'e takıp yarı parlaklıkta kullanıyordum.
Geçen Gamer Gen'den 17ye aldım konudaki monitörü oledde dediğin gibi parlağı makbul maalesef ama G5'in çok agresif mat değil kullanırken çok ölüp bitmemiştim mat diye.Oled olunca da parlak makbule geçer gibi bir düşüncem vardı benim de. Şimdi odaya 2. pc alacağım ona monitör bakıyorum da Oled’i alırsam kendi sistemime koyardımKTC iyi diyorlar ondan devam edeyim, teşekkür ederim.