ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

sahibiden param güvende ile 2.el bir kart aldım dün akşam henüz sistemde 5000 tl kazandınız diye gözükmüyor. Harcama provizyonda olduğu için mi böyle?

Parafly platinium olmasına gerek yok dimi normal paraflyda kampanyaya katılabiliyor
Evet hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sahibiden param güvende ile 2.el bir kart aldım dün akşam henüz sistemde 5000 tl kazandınız diye gözükmüyor. Harcama provizyonda olduğu için mi böyle?
Harcama takip kısmından barem dolmuş mu bir kontrol edin hocam. Normalde toplam 25k alışverişin sonunda provizyon beklemeden son alışverişimde tarafıma yansımıştı

• https://www.parafly.com.tr/content/...mani-vatandan-yap-5000tl-parafpara-kazan.html

14 Nisan – 5 Mayıs 2026 tarihleri arasında ilk kez Paraf bireysel kredi kartına başvuran ve başvurusu onaylanan müşterilerimize özel 31 Mayıs 2026 tarihine kadar ilk kredi kartı harcamasını Vatan mağazalarında veya vatanbilgisayar.com web adresinden Paraf kredi kartı ile tek seferde yapılacak ilk 20.000 TL ve üzeri alışverişe 5.000 TL ParafPara verilecektir.

Burada yazıda yazan (vatanbilgisayar.com) link'in üzerine basınca gürgençler açılıyor ama kampanya vatanpc diyor ne alaka acaba.

Büyük ihtimal kampanyayı olustururken CTRL-C de kalmış gurgenclerin linki 😅

Kampanya şartları böyle ne yazikki hocam, ilk kredi kartina özel

"Kampanya bankamızdan henüz bireysel kredi kartı almamış müşteriler veya başvuru tarihi itibariyle son 6 aydır açık bireysel kredi kartı bulunmayan bankamız müşteriler için geçerlidir."
İlk kredi kartına mı özel yoksa ilk parafly kredi kartına mı özel hocam yanlış anlaşılma olmasın

Beyler bu Halkbank kartlarından hangisi avantajlı, bu kampanyadan faydalanamıyorum ama bir kart alcam

kampanya birleşip birleşmemesiyle alakalı talep açtırdım incelendi ve bugün mail geldi,

Paraf ‘lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan kampanyası kapsamında 24.04.2026 “E/VATAN BILGISAYAR İSTANBUL TR” yapmış olduğunuz işleminize istinaden kazanımınız 03.06.2026 tarihinde yükleme yapılacaktır. Kampanya kapsamında ParafPara kazanmaya hakeden müşterilerin ödülleri 3 Haziran 2026 tarihinde ilk harcaması yapmış olduğu kredi kartına yansıtılacaktır.

birleşiyormuş ödüller ve parafpuanlar sınırsız süreli.

kampanya birleşip birleşmemesiyle alakalı talep açtırdım incelendi ve bugün mail geldi,

Paraf ‘lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan kampanyası kapsamında 24.04.2026 “E/VATAN BILGISAYAR İSTANBUL TR” yapmış olduğunuz işleminize istinaden kazanımınız 03.06.2026 tarihinde yükleme yapılacaktır. Kampanya kapsamında ParafPara kazanmaya hakeden müşterilerin ödülleri 3 Haziran 2026 tarihinde ilk harcaması yapmış olduğu kredi kartına yansıtılacaktır.

birleşiyormuş ödüller ve parafpuanlar sınırsız süreli.
Hadi hayırlı olsun hocam cok sevindim, geri bildirim için teşekkürler 🙏🏽

Canlar Konuyu Baştan Sona Okudum Ama Cok Fazla Bılgı Kalabalıgı Var sade Bır Sekılde Ozetler Mısınız Acaba Su Anda Sadece garantı Kredı Kartı Kullanmaktayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,662
Üyeler
193,106
Son üye
sude03
Geri