EfeAcikgoz
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
pazarlıkla 31 bin seviyesine getirdim alınır mı acaba
Ne yapmalıyım yanibomba psu..... dikkat et bu psu markası ıle ıyı şeyler yaşamadım
Çok güzel de taksit yok bekesinlikle alınmaz hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bütçe çıkar mı
![]()
IMOLA-5060 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
IMOLA-5060 sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
taksitle bütçeniz max kaça çıkarNe yapmalıyım yani
Çok güzel de taksit yok be
hocam cok deneyımlı değilim sadece bu markanın psu ile iyi şey yaşamadım dıkkat etmmen ıcın uyardım obur konulurda daha bılgılı arkadaşlar yardımcı olsa daha iyi olurNe yapmalıyım yani
Çok güzel de taksit yok be
evet sıkıntılı psularda zaten sistemin kendisi de pahalıhocam cok deneyımlı değilim sadece bu markanın psu ile iyi şey yaşamadım dıkkat etmmen ıcın uyardım obur konulurda daha bılgılı arkadaşlar yardımcı olsa daha iyi olur
Kaç taksit olacağına göre değişir 6 taksit 40 civarı felan Siz birkaç sistem atsanız bana olur hocam size zahmet olacak amataksitle bütçeniz max kaça çıkar
peşin fiyatına taksit istiyorsunuz demiKaç taksit olacağına göre değişir 6 taksit 40 civarı felan Siz birkaç sistem atsanız bana olur hocam size zahmet olacak ama
600w setrfıkasız kasa ıle beraber psu vardı 2 kere binanın şaletırını attırdı hocam o kadar diyeyim sistem hasar almadı iyiki....evet sıkıntılı psularda zaten sistemin kendisi de pahalı
Evetpeşin fiyatına taksit istiyorsunuz demi
Oha600w setrfıkasız kasa ıle beraber psu vardı 2 kere binanın şaletırını attırdı hocam o kadar diyeyim sistem hasar almadı iyiki....
Benim sistemi yazayımpazarlıkla 31 bin seviyesine getirdim alınır mı acaba