bu klavyeye ihtiyacı olan adam varmı merak ettimKral yanlış anlama da ihtiyacın yoksa neden almaya çalışıyorsun ki yoğun oluyor zaten , ne biliyim ihtiyacı olmayanlar almasa olmuyor mu yani?
bu klavyeye ihtiyacı olan adam varmı merak ettimKral yanlış anlama da ihtiyacın yoksa neden almaya çalışıyorsun ki yoğun oluyor zaten , ne biliyim ihtiyacı olmayanlar almasa olmuyor mu yani?
oluyo mu öyle ödeme adımında yenilesek 1 tl ye düşüyo mu![]()
James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye - incehesap.com
James Donkey JDK104 Rainbow Mekanik Hisli Membran Türkçe Q Gaming 104 Tuş Siyah Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
sepetle, ödeme sayfasında bekle knk sürekli sayfayı yenilersin
bu arkadaş almasa bile hazırda bekleyen 5 10 hesapta denicek alsatçılar vardır emin olKral yanlış anlama da ihtiyacın yoksa neden almaya çalışıyorsun ki yoğun oluyor zaten , ne biliyim ihtiyacı olmayanlar almasa olmuyor mu yani?
geçen hafta olmuştu kanka kendim yapacağım ama 100% de diyemiyorumoluyo mu öyle ödeme adımında yenilesek 1 tl ye düşüyo mu
Bir gelişme var mıdır hocalarım?
Hangi klavyr olacağı belli oldu mu?
Sırf bu kamlanya için kalktım![]()
bende klavye direk yokbu klavyeye ihtiyacı olan adam varmı merak ettim
Kulaklık gülümsetirdi bundan ümidim yokkulaklığı bende alamadım
kesin ogre modelimni veriler var ya
Yıllar önce A101'den aldığım 30-50 liralık Piranha klavye ile yazıyorum şuan evet hala kullanışlı ama yine de ihtiyacım var. Tabii belli bi miktar para verecek kadarda yok yani idare edecek bişi şuanda, onun yerine gamepad falan var aklımda örneğin, fırsat bulmuşken ve nispeten ihtiyacım varkende alayım diyorum iştebu klavyeye ihtiyacı olan adam varmı merak ettim
ihtiyacın varsa eğer alırsam sana veririm dostumbende klavye direk yok