VXE MAD R KABLOSUZ MOSEPADI GORMUYOR

wel240hz

80+
Reaksiyon skoru
24
arkadaslar bugun aldım actım denedım kablolu sekılde kaymak gıbı kablosuza gelınce mousepad harıcınde her yerde calısıyor elımde bacagımda duvarda halıda camda ve kafamda calısıyor hatta mousepadın arkasında bıle calısıyor ama mousepadın ustunde calısmıyor gıttım mousepad aldım 0 sımsıyah ulan ondada calısmadı ıade ettım mousepadı hıc bu sorunu yasayan oldumu yardıcmı olabılecek bırı varmı

Aynı mouseu ben de kullanıyorum. Dandik mousepadlerimde kullanınca öyle okumuyordu maalesef. Ortalamanın üzerinde herhangi bir mousepadde sorun yaşamadım ama hiç. Memnunum suanlık

Aynı mouseu ben de kullanıyorum. Dandik mousepadlerimde kullanınca öyle okumuyordu maalesef. Ortalamanın üzerinde herhangi bir mousepadde sorun yaşamadım ama hiç. Memnunum suanlık
steel series ve logitech harici mouse önermiyorum hocam vxe den başlarım attack shark tan devam ederim listeye uzar gider.

Kişisel tercih hocam bir şey diyemem. Ben genel olarak çok memnunum Atk vb.
ergonomi açısından sağ el için yapılmayan ürünler olduğu için 2 el içinde uygun olunca adapte olamadım ben uzun süredir steel series kullandım sağ elliler içinde modeli sonra fp bi mouse almak için mad r aldım ama sonuç felaket şuand g pro superlight 2 dex kullanıyorum tek geçerim.

ergonomi açısından sağ el için yapılmayan ürünler olduğu için 2 el içinde uygun olunca adapte olamadım ben uzun süredir steel series kullandım sağ elliler içinde modeli sonra fp bi mouse almak için mad r aldım ama sonuç felaket şuand g pro superlight 2 dex kullanıyorum tek geçerim.
Hayırlı olsun hocam. Ben de tam tersi ergonomik kullanamıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri