Yardım Ryzen 7 9700x İçin Anakart Önerisi

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence yetersiz o işlemciye.

Çok giriş seviyesi kalıyor ikiside.
ne gibi yetersizliği var açıklarmısın. ben çok oc yapayım falan kafalarında değilim işlemciyi taktım çalıştımı çalıştı oyunumda performans kaybı yaşattımı yok. bana yetiyor vallahi anakart dediğin nedirki parçaları birleştirmeye çalışan alet yani😁

B650 M-K var o daha iyi duruyor 2 ssd slotu varmış R ye göre sende de mi 9700x var?
evet o da iş görür hocam keyfine göre takıl

ne gibi yetersizliği var açıklarmısın. ben çok oc yapayım falan kafalarında değilim işlemciyi taktım çalıştımı çalıştı oyunumda performans kaybı yaşattımı yok. bana yetiyor vallahi anakart dediğin nedirki parçaları birleştirmeye çalışan alet yani😁

Hangi işlemciyi kullanıyorsun?

Adam anakarta sadece parçaları birleştirmeye yarıyor dedi açıklama yapmaua bile uğraşmayacağim.

bu kadar abartmaya gerek yok en basit modeller bile 120w için teorik açıdan gereğinden fazlasını karşılıyor al portu yeterli olanı geç. pasif soğutma olursa iyi tabi.

Adam anakarta sadece parçaları birleştirmeye yarıyor dedi açıklama yapmaua bile uğraşmayacağim.
yav dostum böyle küçümseme çaban hiç yakışmıyor ben o kafada yanaşıyorum sen dersinki wifi olsun o olsun bu olsun cart curt ver 10k yı al adam gibi anakart. herkesin senin gibi ihtiyaçları olmak zorundamı?

yav dostum böyle küçümseme çaban hiç yakışmıyor ben o kafada yanaşıyorum sen dersinki wifi olsun o olsun bu olsun cart curt ver 10k yı al adam gibi anakart. herkesin senin gibi ihtiyaçları olmak zorundamı?
Dostum alakası yok 9700X almışsın anakart tam gücünde besleyemiyor işlemcini performans kaybı yaşıyorsun. Stutter, drop sorunları olmasa bile ben yinede anakartın iyi alınması taraftarıyım.

2 yıldır falan üniden dolayı ne pc aleminde nede forumda yoktum knk ben en son pc topladığımda 3000 serisi nvidia gpu lar yeni çıkmıştı colorful ekran kartı üretiyordu sadece :D
Harbi bende öyleydim bi ara. Neyse colorfula güvenemediysen B850M-K alabilirsin 5.5K'ya iyi özellikleri.

E soralım @jombo reise alınırmıymış colorful anakart anlatsın bize başka kullanan varsa onlar da anlatsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,891
Son üye
caesar142
Geri