Nerde gördun hocam1500 lük kod yanlışlıkla 15k indirim yapmış philips kahve makinesine.Yetişemedik.
Nerde gördun hocam1500 lük kod yanlışlıkla 15k indirim yapmış philips kahve makinesine.Yetişemedik.
8bitdo ultimate 2 alsana bunun yerinehttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DBLN822T 2 tane ekledim geçerli bu üründe 5000e tamamlayıp bir şekilde 750 kullanabilirsiniz.
Nerde gördun hocam
Nerde paylaşılmis hocam bu
Böyle şeyler hep başka bişeyle uğraşırken geliyor tam kupon bitince görüyorum hiç sekmez
ya hepiniz başka bir şey diyorsunuz8bitdo ultimate 2 alsana bunun yerine
yine ayni parayi veriyon hocam kuponla asagi yukari ama 8bitdo daha pahali farki oldugundan değilya hepiniz başka bir şey diyorsunuz
Farkı ne peki![]()
biri 5bin biri 3875 fark yoksa gerek yok bu arada var bende tekrar almıyorum. ILKIM500 ile aldım benyine ayni parayi veriyon hocam kuponla asagi yukari ama 8bitdo daha pahali farki oldugundan değilbelki daha yakisikli denilebilir
Amazon gönderiyor hocam stokta varsa.Amazon satıcılı ürünler nadir iptal oluyor o da stokta yoksa vs.O kahve makinesini satın alanların siparişleri iptal edilir. Adamlar 2 bin TL yanlış girmişler sisteme diye benim siparişleri iptal ettiler. 15k indirimle kahve makinesi mi gönderecekler güldürmeyin beni.
hangi oyunları oynuyosun peki gamepadle? ben oyun arıyorum dabiri 5bin biri 3875 fark yoksa gerek yok bu arada var bende tekrar almıyorum. ILKIM500 ile aldım ben