Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Alıntıyı görüntüle
versiyona V2 yazmışlar ama güncel bir değerlendirmesi yok hocam dizayn hatası varmış ;

Lian Li customer support claimed on Reddit in March 2025 that the design flaw revealed by Aris Mpitziopoulos in a review only affected pre-production samples, and was caught before production, thereby not affecting retail production models. This claim has yet to be independently verified, and the unit will remain tier F unless/until it can be verified by a reputable source.

şöyle bir not bırakmışlar yapay zekadan çevirebilirsiniz.
Lian Li müşteri destek ekibi, Mart 2025'te Reddit'te Aris Mpitziopoulos'un bir incelemede ortaya koyduğu tasarım hatasının yalnızca ön üretim örneklerini etkilediğini ve üretimden önce tespit edildiği için perakende üretim modellerini etkilemediğini iddia etti. Bu iddia henüz bağımsız olarak doğrulanmadı ve güvenilir bir kaynak tarafından doğrulanana kadar ürün F kategorisinde kalacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
versiyona V2 yazmışlar ama güncel bir değerlendirmesi yok hocam dizayn hatası varmış ;

Lian Li customer support claimed on Reddit in March 2025 that the design flaw revealed by Aris Mpitziopoulos in a review only affected pre-production samples, and was caught before production, thereby not affecting retail production models. This claim has yet to be independently verified, and the unit will remain tier F unless/until it can be verified by a reputable source.

şöyle bir not bırakmışlar yapay zekadan çevirebilirsiniz.
Neyse hocam ya acelemiz yok illa denk gelir güzel indirimler. SSD için bi yorumun var mı?

sıvı soğutucuya ihtiyacım vardı 7800x3d için yeterli olur mu sizce?

Ekler

• Screenshot11.webp
    Screenshot11.webp
    12.5 KB · Hit: 70
Lian Li müşteri destek ekibi, Mart 2025'te Reddit'te Aris Mpitziopoulos'un bir incelemede ortaya koyduğu tasarım hatasının yalnızca ön üretim örneklerini etkilediğini ve üretimden önce tespit edildiği için perakende üretim modellerini etkilemediğini iddia etti. Bu iddia henüz bağımsız olarak doğrulanmadı ve güvenilir bir kaynak tarafından doğrulanana kadar ürün F kategorisinde kalacaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neyse hocam ya acelemiz yok illa denk gelir güzel indirimler. SSD için bi yorumun var mı?
rastgele okuma hızı baya bir düşük geldi. bildiğim bir model değil. dün 6400e paylaşmıştım birtane 1milyon iops rastgele okuma hızı vardı bunun 600bin ya da 500bin kesin bir şey bulamadım.

uzun zaman sonra iyi bir gaming gecesi geldi, demek ki nakit ihtiyaçları var hareketlilik gelebilir bugün itibariyle
taksit olsaydı birde bir çok alabileceğim şey varken bir tek kasa alabildim.

taksit olsaydı birde bir çok alabileceğim şey varken bir tek kasa alabildim.
hazır sistemler ve monitörler hariç baya iyiydi fiyatlar özellikle ekran kartları 3 taksit olsa bonusa vade farksız net 5070 i alırdım 1000 TL puan veriyordu 27999 e geliyor daha ne olsun

rastgele okuma hızı baya bir düşük geldi. bildiğim bir model değil. dün 6400e paylaşmıştım birtane 1milyon iops rastgele okuma hızı vardı bunun 600bin ya da 500bin kesin bir şey bulamadım.
Valla hocam sistemi parça parça topluyorum. Anakart, Kasa ve soğutucuyu aldım. PSU, SSD bakıyorum şu anlık. Kaliteli uygun ürün bulup paylaşırsan sevinirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,677
Üyeler
195,706
Son üye
VinoMamba
Geri