Konforlu Ayakkabı Önerisi

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,838
Bütçe
6000
Arkadaşlar selam 45-45.5 eğer dar kalıpsa 46 numara ayakkabı arıyorum.Serçe parmağımın olduğu kısım taraklı bu nedenle serçe parmak kısımları filede kolay patlıyor.
Skechers GO RUN 2.0 almıştım 3.ayında serçe parmak kısımları patladı 2 ayakkabınında.

Sizden MAX 6K bütçede taksitli

Rahat tabanlı->uzun süre kullanımda ağrı sızı yapmayacak
Dayanıklı->kısa sürede aşınmayacak,patlamayacak ve açılmayacak
Şık->Dışarıdan güzel gözüken ve kolay kombinlenen
Ne ağır ne çok hafif istiyorum(hafiften yanayım ama kuş gibi olmasın)
Kaliteli ayakkabı önerilerini bekliyorum

Ayakkabıları spordayken-yürüyüş yaparken-arada 1 2 topa vuracağım zamanlarda kullanacağım

Mümkünse new balance-adidas-nike-skechers gibi eskişehirde gidip deneyebileceğim markalardan olsun.

Arkadaşlar selam 45-45.5 eğer dar kalıpsa 46 numara ayakkabı arıyorum.Serçe parmağımın olduğu kısım taraklı bu nedenle serçe parmak kısımları filede kolay patlıyor.
Skechers GO RUN 2.0 almıştım 3.ayında serçe parmak kısımları patladı 2 ayakkabınında.

Sizden MAX 6K bütçede taksitli

Rahat tabanlı->uzun süre kullanımda ağrı sızı yapmayacak
Dayanıklı->kısa sürede aşınmayacak,patlamayacak ve açılmayacak
Şık->Dışarıdan güzel gözüken ve kolay kombinlenen
Ne ağır ne çok hafif istiyorum(hafiften yanayım ama kuş gibi olmasın)
Kaliteli ayakkabı önerilerini bekliyorum

Ayakkabıları spordayken-yürüyüş yaparken-arada 1 2 topa vuracağım zamanlarda kullanacağım

Mümkünse new balance-adidas-nike-skechers gibi eskişehirde gidip deneyebileceğim markalardan olsun.
Zaraya bakabilirsin geçen aylarda ilk defa zaradan ayakkabı aldım çok rahattı hem fiyatları da çok pahalı olmuyor bi bakabilirsin

modelini atarmısın ayrıca garantisi nasıl

Bi baktım ama satıştan kaldırılmış sanırım aldığım model buydu, garanti kısmını bilmiyorum daha garantilik bir durumu olmadı baya iyi dayanıklı, yaklaşık 5 aydır haftanın neredeyse 4-5 günü ayağımdadır bu ve çok rahat şuanlık da bir yırtığı kopuğu yok.

Ekler

• 50457.webp
    50457.webp
    60.2 KB · Hit: 73

Bi baktım ama satıştan kaldırılmış sanırım aldığım model buydu, garanti kısmını bilmiyorum daha garantilik bir durumu olmadı baya iyi dayanıklı, yaklaşık 5 aydır haftanın neredeyse 4-5 günü ayağımdadır bu ve çok rahat şuanlık da bir yırtığı kopuğu yok.
hocam skechers normal kullanıma rağmen 3 ayda açıldı bende ne bileyim ayakkabı garantisini ayakkabıcıya diktirdim :D

Ayağına en uygun en rahat ayakkabıyı arıyorsan skechers'in mağzasına gidip tek tek denemen lazım. Ben arch fit skechers taban giyiyorum yaklaşık 4 yıldır. Hem ayakkabıları sağlam 3. ayakabım 3ü de sapasağlam duruyor. Özel günlerde giymek için lcwden ayakkabı alıyorum lcwnin ayakkabılarıda şaşırtıcı derecede ucuz ve rahat.

Nike P-6000 kullanıyorum çok rahat
Max 6k demiştim
Ayağına en uygun en rahat ayakkabıyı arıyorsan skechers'in mağzasına gidip tek tek denemen lazım. Ben arch fit skechers taban giyiyorum yaklaşık 4 yıldır. Hem ayakkabıları sağlam 3. ayakabım 3ü de sapasağlam duruyor. Özel günlerde giymek için lcwden ayakkabı alıyorum lcwnin ayakkabılarıda şaşırtıcı derecede ucuz ve rahat.
Lc waikikiye bakarım

Bu gün girdim çok yoğundu deneme şansım olmadı

Gamelu modellerıne bak yaz aylarında mükemmel rahatlık konfor veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,339
Üyeler
196,936
Son üye
61ksz