hocam bu benim kasaya dediğimiz b650 anakart sığar mıValla Çalışmasına Çalışır Ama Pek Sağlıklı Olmaz .
VRM'leri Kaliteli B650 Kurtarır Seni .
Çok saçma bende telefonda uygulamadan alamıyorum ama tabletteki uygulamadan yapabiliyorumYa alıcam ama lanet olsun bu ne
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yetmez bence
parafı olanlar için iyi firsat valla bizde taksitli sitelere düşsede alsak diye bekliyoruz![]()
Hocam bir işlemci değişicez kafadan nerden baksan yine 25 bin tl falan gidecek heralde anakart soğutucu falan değiştir derken gidip şöyle bir sistem alsam elimdeki sistemi satsam daha mantıklı olacak sankiAnakartında Düşük Kalıyor VRM Dolayısıyla .
Bileşenler Gözükmüyor .Hocam bir işlemci değişicez kafadan nerden baksan yine 25 bin tl falan gidecek heralde anakart soğutucu falan değiştir derken gidip şöyle bir sistem alsam elimdeki sistemi satsam daha mantıklı olacak sankihttps://www.itopya.com/KendinTopla?srsltid=AfmBOoqDwgTVFjEvRmwVrfvnwGj_XHBAtXQYWM5aOnDh33FyIq-DhWu-
onu nasıl gösterebilirim sizeBileşenler Gözükmüyor .
Ekran Görüntüsü .onu nasıl gösterebilirim size
iade parası hemen geliyor mu13.240 tl iptal edip 12.930 tl ye aldımböyle 2 günde bir iptal edip tekrar mı alacağız
Çok saçma bende telefonda uygulamadan alamıyorum ama tabletteki uygulamadan yapabiliyorum
Salı günü bayram başlamadan çıkarttım bende
İade Parası Hemen Gelmez Maalesf .iade parası hemen geliyor mu
bitti stok galiba
Ekran Görüntüsü .