10-15k Arası Kumaş Oyuncu Koltuğu Önerisi

Yhin

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
180 boy, 95 kiloyum. Rahat edebileceğim konforlu fiyat performans bir oyuncu koltuğu arıyorum. Bütçemde esneme olasılığım var. Piyasaya ve diğer bir sürü forumda gördüğüm aralarında sivrilen aklımda şu markalar var ve seçim konusunda hala aklımda binbir türlü soru var. En azından bu konu altında topluca değerlendirip bir sonuca varmak istiyorum.

Bu markalar en çok gözüme çarpan koltuklar. Eksileri artılarıyla önerilerinizi beklerim. Tabii farklı bir öneride bulunmak isterseniz de öneriye açığım.

180 boy, 95 kiloyum. Rahat edebileceğim konforlu fiyat performans bir oyuncu koltuğu arıyorum. Bütçemde esneme olasılığım var. Piyasaya ve diğer bir sürü forumda gördüğüm aralarında sivrilen aklımda şu markalar var ve seçim konusunda hala aklımda binbir türlü soru var. En azından bu konu altında topluca değerlendirip bir sonuca varmak istiyorum.

Bu markalar en çok gözüme çarpan koltuklar. Eksileri artılarıyla önerilerinizi beklerim. Tabii farklı bir öneride bulunmak isterseniz de öneriye açığım.
2. altımda çok memnunum.

Exvega andromeda kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır hiçbir şikayetim olmadı

Hawk Fab V4 kullanıyorum. Berbat bir koltuk. Asla yanaşmayacağım bir firma olarak kara listeme aldım kendisini

hawk fab v5 kullanıyorum cok memnunum

Xdrive anka kullanıyorum memnunum

Hawk Fab V4 kullanıyorum. Berbat bir koltuk. Asla yanaşmayacağım bir firma olarak kara listeme aldım kendisini
neden hocam v5 kullanıyorum gayet memnunum malzeme kalitesi rahatlık vs.

exvega andromeda premium kumaş kullanıyorum 2 sene olucak sanırsam . Eklentilerle 11k dolaylarında almıştım diye hatırlıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ürünle ilgili
Temizliğini koltuk yıkama makinesi ile yapıyorum cıncık gibi oluyor
Sadece ilk teslim edildiğinde kolçakların sabitleme vidaları yoktu kendi sitesinden almıştım durumu yazdım bana video göndermemi istemişlerdi video ile açmadığım için vidaları göndermediler haliyle ama 4 tane vida sonuçta neden göndermessinki yani o biraz canımı sıkmıştı kendim hallettim tek sorun oydu yaşadığım

neden hocam v5 kullanıyorum gayet memnunum malzeme kalitesi rahatlık vs.
hocam sırt minderi sürekli araya kaçıyor
demirleri gıcırdıyor
lastikleri gevşiyor.
ve bunların hepsi sıfır aldıktan 1-2 ay sonra oldu

hocam sırt minderi sürekli araya kaçıyor
demirleri gıcırdıyor
lastikleri gevşiyor.
ve bunların hepsi sıfır aldıktan 1-2 ay sonra oldu
valla bende sorunların hiçbiri olmadı inşallahta olmaz 3-4 ay oldu alalı

Geri