3.5-4m Arası Golf 8r Alınır mı

Açık açık söyliyim hocam şımarıcaksanız böyle riskli hareketler atraksiyonlar yapıp milletinin ve kendinizin canını tehlikeye atıcaksanız bu beygirde bir araç almayın. Konforlu alın onun yerine. Efendi sürücekseniz ise bu para gol 8r dır ya. Rakip olarak Typer ve A45 var diyebilirim. Typer 4 çeker değil ve manuel ama o konuda çok rahat olmaz. A45 lerin ise bu fiyatlarda modeli düşük. Golf 8r çok hoş olur bu bütçede bence. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
hocam öyle maganda olmicam rahat olun :D bu paraya bi a5 45tfsi bakıyordum bütçeyi biraz aşıyordu 4.2 4.4 m felan oluyordu onla bu arasında kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam belki genç işi değildir ama bahsettiğin paralara e200d var çok üst klasman golf e göre

vw bayisinde çalışan biri olarak söylüyorum
e200d exculsive mi amg modeli mi

hocam öyle maganda olmicam rahat olun :D bu paraya bi a5 45tfsi bakıyordum bütçeyi biraz aşıyordu 4.2 4.4 m felan oluyordu onla bu arasında kaldım

e200d ye bakıyorum hocam şimdi
İyi iyi hocam. Kendinizede dikkat edin. Bütçe olsa bende A7 önericektimde bu bütçede biraz oynancak bir şey istiyorsanız 8r güzeldir ya. Hem 4 çeker hem otomatik. Son sıralar fiyatlara pek bakamadım neyin fiyatı ne kadar pek bilmiyorum. Birde kroniklerini. Ne alırsanız kazasız belasız binin inşallah hocam.

Sadece güc için mantıklı değil. Önü acık bir motor dolduracağım dersen 400-500 hp leri göreceksen mantıklı ama onun dışında G20-G30 A4-A5 ler var Bmw yazılımla 300 oluyor audi stok 240-250 zaten.
Sadece beygire göre araba alınmaz.
Model düşersen O butceden daha uyguna S3 ler var onlara bakabilirsin.

Fiyatının temiz arabası type r falan bakılmayacaksa yada yazılımlı bi bmw falan da yoksa golf r bu tipte bir araba için biçilmiş kaftan olur

Audi, Mercedes, BMW, bunlar masraflı arabalar. Bir far'ına ikinci el yerli alırsın. Golf iyidir. Virajlarda dış arka teker kalkabilir yalnız. Arkası yüksek araçların ortak sorunu.

e200d exculsive mi amg modeli mi
alabilirsen audi quattro yada e200d amg

arkadaşlar 3-4 m arasına 2022 golf 8r almak mantıklımı yoksa başka öneriniz varmı
çünkü araba 300 beygir 4 çeker 2.0 motor orijinal akrapovic egzoz vb. özellikler bu fiyat bandında hangi arabada var genç işi güzel bir araç başka öneriniz var mıdır
Guila bakılabilir yeni kasaları bu fiyatlarda arkadan itiş odaklı 4 çeker 280 beygir tasarımıda baya güzel piyasası aşırı yok ama hızlı satmak için araba almıyoruz sonuçta

Guila bakılabilir yeni kasaları bu fiyatlarda arkadan itiş odaklı 4 çeker 280 beygir tasarımıda baya güzel piyasası aşırı yok ama hızlı satmak için araba almıyoruz sonuçta
hocam babamın işi biraz sıkıntılı acil satabilme imkanım olması lazım gene golf r da zor satılıyor ama guila gerçekten satılmıyor

Sadece güc için mantıklı değil. Önü acık bir motor dolduracağım dersen 400-500 hp leri göreceksen mantıklı ama onun dışında G20-G30 A4-A5 ler var Bmw yazılımla 300 oluyor audi stok 240-250 zaten.
Sadece beygire göre araba alınmaz.
Model düşersen O butceden daha uyguna S3 ler var onlara bakabilirsin.
a5 ler cidden fiyatlarına değer mi çünkü golf r da koltuk soğutma/harmankardon ses sistemi/stock akrapovic egzoz(ki bu arabayı özel kılan şey) gibi özellikler var a5 de koltuk soğutma opsiyon olarak varmış ama hiçbir ilanda göremedim ses sistemini çok bilmiyorum malzeme kalitesi daha iyimiş ama

s3 de bilmiyorum açıkcası s3 de güzel ama golf r s3 e göre 200.000tl daha ucuz yani benim baktığım ilanlara göre

g20/g30 larla uzun bir deneyim yaşadım ve bir rsa yazılım şart gibi ama o paralardan sonra öyle bir masraf yapmak istemiyorum

Son düzenleme:
Geri