Ordu'da boztepeye kesinlikle git.Selamlar,
Yazın Sivas'dan Ordu-Samsun illerine gezmeyi düşünüyorum. Rota planlıyorlar mutlaka gez, ye, gör diyeceğiniz şeyleri yazabilirseniz sevinirim.
Kesinlikle telefirikle çıkılmalı.Aracı şehir içine bırakıp teleferik kullanılmalı mı yoksa araçla mı çıkmamı tercih edersiniz?
Rica ederim hocam iyi günler. Dağ kızağını denemeden dönmeyin çok iyi.Sağol hocam
Trabzon tarafında vardı sütlac yediğimiz yer de bu sefer ordu- samsun diye batı tarafına yönelicez yol üstünde varsa mutlaka yeriz. Tadı bambaşka orda yediklermizinSütlaç ye karadenizde meşhur orlardada vsrdir hamsi köy sütlacı
Bunu bilmiyordum kesinlikle denicem. GoPro falan çözsek çok tatlı olurRica ederim hocam iyi günler. Dağ kızağını denemeden dönmeyin çok iyi.
Bencede bir ayrı oluyor havasindanmi suyundan mi artık nedenseTrabzon tarafında vardı sütlac yediğimiz yer de bu sefer ordu- samsun diye batı tarafına yönelicez yol üstünde varsa mutlaka yeriz. Tadı bambaşka orda yediklermizin
Ünye kalesi de güzel geçen sene açıldı. Antik bir kale ve çıkarken bir sürü kertenkele görmüştüm ben. Galiba vagon gibi bir şey de vardı ama biz gittiğimizde kapalıydı. Ayrıca yaylalara da gitmelisin. Perşembe yaylası güzeldi.Trabzon tarafında vardı sütlac yediğimiz yer de bu sefer ordu- samsun diye batı tarafına yönelicez yol üstünde varsa mutlaka yeriz. Tadı bambaşka orda yediklermizin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunu bilmiyordum kesinlikle denicem. GoPro falan çözsek çok tatlı olur
bu soruyu chatgot gemini ya sor. o arastirip buluyor yerleriSelamlar,
Yazın Sivas'dan Ordu-Samsun illerine gezmeyi düşünüyorum. Rota planlıyorlar mutlaka gez, ye, gör diyeceğiniz şeyleri yazabilirseniz sevinirim.