Öneri 🟢 Corsair Nautılus 360 Rs Lcd Sıvı Soğutucu | 6.299 TL 🟢

Fiyatlar Dalgalı Olsa Bile En Azından Alınacak Ürünlerin Listesi Çıkar Ortaya Hocam :)
Hocam, sadece fiyat değil ya, tüm sıvı soğutmaları eklediğini düşünsene; bazılarının adamakıllı bir tane bile incelemesi yok. Geçen ASUS MAX Gaming LC 360 sıvı soğutmanın incelemesine bakayım dedim, bir tane bile bulamadım. Bazı bölgelere özel üretilmiş bir modelmiş sanırım, ondan yok mesela. Liste yapsan nereye koyacaksın bu soğutucuyu? Teorik bilgilere göre koyacaksın mecburen, o da çok verimli olmaz. Bunu sadece örnek olarak verdim; giriş seviyesi Thermalright 360 mm sıvı soğutucuların da doğru dürüst incelemesi yok mesela.

İyi firma Tebilon ama taksit seçeneği olmaması kötü kaçtır böyle oluyor, alacağım ürünün fiyatı iyi ama taksit seçeneği olmadığı için almıyorum böyle 50-60 ürün olmuştur, bir banka ile anlaşmak bu kadar zor olmamalı, kendileri kaybediyor.
Bankalar Zorluk Çıkartıyor Yoksa Neden Yapmasınlar Zaten Bu Ürünleri Sattıran Şey Taksit Olması Hocam .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam, sadece fiyat değil ya, tüm sıvı soğutmaları eklediğini düşünsene; bazılarının adamakıllı bir tane bile incelemesi yok. Geçen ASUS MAX Gaming LC 360 sıvı soğutmanın incelemesine bakayım dedim, bir tane bile bulamadım. Bazı bölgelere özel üretilmiş bir modelmiş sanırım, ondan yok mesela. Liste yapsan nereye koyacaksın bu soğutucuyu? Teorik bilgilere göre koyacaksın mecburen, o da çok verimli olmaz. Bunu sadece örnek olarak verdim; giriş seviyesi Thermalright 360 mm sıvı soğutucuların da doğru dürüst incelemesi yok mesela.
Yani İncelemesi Olan Ürünleri Seçmekte Ayrı Bir Zahmet Olacak Hocam Dediğin Gibi Çoğu Ürünün İncelemesi Mevcut Değil Zor Gerçekten .

Bankalar Zorluk Çıkartıyor Yoksa Neden Yapmasınlar Zaten Bu Ürünleri Sattıran Şey Taksit Olması Hocam .
Bayi'ler bile en kötü 2 taksit yapıyor, koca firma 3 taksit ayarlayamıyorsa bence Tebilon'a yazar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ekranlı Sıvı Soğutma Arayanlar İçin Güzel Bir Tercih Tek Eksi Yanı Var Oda Bazı Kesimler İçindir Fanları Renksiz :kizginpeepo:

Siyah

Beyaz

Alınır çok iyi soğutucu. LCD'siz modeli kullanıyorum.
İyi firma Tebilon ama taksit seçeneği olmaması kötü kaçtır böyle oluyor, alacağım ürünün fiyatı iyi ama taksit seçeneği olmadığı için almıyorum böyle 50-60 ürün olmuştur, bir banka ile anlaşmak bu kadar zor olmamalı, kendileri kaybediyor.
Oda olur ve çöp sıvı soğutma almak yeqiinee iyi bir sıvı soğutmanin ne olduğunu ogreniriz
Zor iş baya ya yapılsa güzel olurda baya zaman yer yapmak
birkaç haftadır beyaz rgbli modelin düşmesini bekliyom (sistem full beyaz) ama en ucuz 6,5k 6 taksitli amazonda. Tebilonda 6ya yakın bir şey ama taksit yok.

1k daha ucuza amazon satıcılı rgbli siyahı alsam mı? siyah sıvı soğutma ne kadar sırıtır ?

birkaç haftadır beyaz rgbli modelin düşmesini bekliyom (sistem full beyaz) ama en ucuz 6,5k 6 taksitli amazonda. Tebilonda 6ya yakın bir şey ama taksit yok.

1k daha ucuza amazon satıcılı rgbli siyahı alsam mı? siyah sıvı soğutma ne kadar sırıtır ?
Full beyazda siritabilir siritmazsa bile 1k için için sönmeyecek şey yapma

• Beğen

Tamamen beyaz parçalar yoksa öyle aman aman sırıtmaz rgbi beyaz yap pandamtırak durabilir

• Beğen
Tamamen beyaz parçalar yoksa öyle aman aman sırıtmaz rgbi beyaz yap pandamtıraktör durabilir
full beyaz ya
alacağım zaman hiç aklımda yoktu sonra bu indirime girdi bunu aldım
full beyaz olunca gamepad,klavye,mouse açık mavi aldım

full beyaz ya
alacağım zaman hiç aklımda yoktu sonra bu indirime girdi bunu aldım
full beyaz olunca gamepad,klavye,mouse açık mavi aldım
LCD İstemiyorum Diyorsan Daha İyisi Yok .

• Beğen
LCD İstemiyorum Diyorsan Daha İyisi Yok .

bunu biliyom da bana sessiz lazım ve yer yer nautilus daha iyi performans gösteriyormuş 2 forumda birçok konu açtım

bunu biliyom da bana sessiz lazım ve yer yer nautilus daha iyi performans gösteriyormuş 2 forumda birçok konu açtım
O Zaman Konudaki Ürüne Peşin Gireceksin Işıksız Olacak Ama LCD Ekran Olacak .

• Beğen
O Zaman Konudaki Ürüne Peşin Gireceksin Işıksız Olacak Ama LCD Ekran Olacak .
ben bu lcd işine biraz gereksiz gözle bakıyom sıcaklığı falan tek tuşla görebiliyom nasıl olsa. Bu ve bunun muadili ürünlerde lcd eklenince üstüne ne kadar ekleniyor ? Bu uygun fiyata düşerse taksitli belki alırım

Geri