Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,222
60 gr üstü kullanmanı tavsiye etmem, denedikten sonra dediğime hak verirsin.G703 kullanıyordum ona göre glorious daha hafifmiş
Bunun ultra 2500tl ve ultra plus (2300tl) modelleri de indiriimde 3950 sensörlü, onlar nasıl?
Bütçe Varsa Güzel Tercihler Hocam .60 gr üstü kullanmanı tavsiye etmem, denedikten sonra dediğime hak verirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunun ultra 2500tl ve ultra plus (2300tl) modelleri de indiriimde 3950 sensörlü, onlar nasıl?
Ağır olması sıkıntı değil benim için60 gr üstü kullanmanı tavsiye etmem, denedikten sonra dediğime hak verirsin.
Hocam aslında o iş biraz zevk meselesi mesela bende çok hafif ve üst düzey çok sayıda kablosuz mouse var ama gel gör ki zamanında öylesine almış olduğum 100 Gr üstü aula f815 i aktif olarak kullanıyorum yani tamamen tercih meselesi60 gr üstü kullanmanı tavsiye etmem, denedikten sonra dediğime hak verirsin.
shape ve 5 gr ağırlık farkı var sanırım, bu fiyat aralığında daha iyi bir mouse var mı peki?Bütçe Varsa Güzel Tercihler Hocam .
Alacaksan Düz
Aula V9 Ultra Daha İyi .
Valla Çoğunluk Bunu Öneriyor Halen . Varsada Pek Bilgim Yok .shape ve 5 gr ağırlık farkı var sanırım, bu fiyat aralığında daha iyi bir mouse var mı peki?
Asus güzel fiyattan düşmüş ATK A9 plus mı bu muAsus TUF Gaming M4 Wireless 12.000 DPI 6 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asus TUF Gaming M4 Wireless 12.000 DPI 6 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
güzel geldi fiyat almayı düşünen varsa değerlendirebilir
Çok fark var aralarında.Asus güzel fiyattan düşmüş ATK A9 plus mı bu mu
ATK daha mı iyi bana öyle geldi,abartı bi fiyat farkı yok arasındaÇok fark var aralarında.
3311 e 1400tl verilmezAsus TUF Gaming M4 Wireless 12.000 DPI 6 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Asus TUF Gaming M4 Wireless 12.000 DPI 6 Tuş Optik Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
güzel geldi fiyat almayı düşünen varsa değerlendirebilir