Ekran Kartı'nı İkinci El'mi Yoksa Sıfır'mı Almalıyım Ya Da Almamalı'mıyım?

DERAKTOS

80+
Reaksiyon skoru
1
Fiyatlar birbiriyle yarışıyor ne yapacağımı bilmiyorum bu yaz da bu hayal gerçekleşmeyecek sanırsam.

Detay verseydin keşke, hangi kartı alacağını tahmin mi ediyoruz

Fiyatı iyi değilse ikinci elcilerle uğraşılmaz, bir düşük model al sıfır al.

Fiyatlar birbiriyle yarışıyor ne yapacağımı bilmiyorum bu yaz da bu hayal gerçekleşmeyecek sanırsam.
indirimde sıfır, herhangi kampanya yoksa ikinci el, fiyatlar şişikse hiç alma.

Detay verseydin keşke, hangi kartı alacağını tahmin mi ediyoruz
UNUTMUŞUM D
İKİNCİ EL İÇİN 10000TL ZORLARIM AMA SIFIR İÇİN AÇIKÇA ÇOK FAZLA BÜTÇE AYIRAMAM ZATEN ÇOK ÜST BİRŞEY İSTEMİYORUM
AMD DÜŞÜNÜYORUM 2. ELDE DAHA AVANTAJLI GİBİ GÖRÜNÜYOR

UNUTMUŞUM D
İKİNCİ EL İÇİN 10000TL ZORLARIM AMA SIFIR İÇİN AÇIKÇA ÇOK FAZLA BÜTÇE AYIRAMAM ZATEN ÇOK ÜST BİRŞEY İSTEMİYORUM
AMD DÜŞÜNÜYORUM 2. ELDE DAHA AVANTAJLI GİBİ GÖRÜNÜYOR
Sıfır olarak bu bütçelere pek bir şey yok zaten, 2. el de ne alabiliyorsun onu da söyle?

6700XT 9-10 bin civarına bulursan gayet f/p.

Sıfır olarak bu bütçelere pek bir şey yok zaten, 2. el de ne alabiliyorsun onu da söyle?
RX6600xt VE RX6700 düşünüyorum ama RTX 3060 satıcıları bazen iyi bazen kötü fiyata satıyor bu şekilde genel olarak 2070 te görmüştüm onuda düşünüyorum

RX6600xt VE RX6700 düşünüyorum ama RTX 3060 satıcıları bazen iyi bazen kötü fiyata satıyor bu şekilde genel olarak 2070 te görmüştüm onuda düşünüyorum
6700xt düşüyorsa o fiyatlara güzel olur. Kartı iyice de test et almadan önce, mining yapılmış mı içi açılmış mı öğren. Furmark derecelerine bak, tam yükte 75 dereceye kadar ideal gibi. Ağır oyunlarda da test et bir kapanma bir şey olacak mı diye, öyle al.

6700xt düşüyorsa o fiyatlara güzel olur. Kartı iyice de test et almadan önce, mining yapılmış mı içi açılmış mı öğren. Furmark derecelerine bak, tam yükte 75 dereceye kadar ideal gibi. Ağır oyunlarda da test et bir kapanma bir şey olacak mı diye, öyle al.
Tamam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,967
Üyeler
198,872
Son üye
gragas3

Geri