RX 6700 XT 3 Defa Kod 22 ve Kod 31 Hatası

Reaksiyon skoru
6
3 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e kablolarını 2'si ayrı olacak şekilde değiştirdim ilk kod 22 hatası çıkıyor aygıtı etkinleştir diyorum kod 31 hatasına dönüyor Windows Update kapalı.

Bir Radeon vakası daha.. Güç kaynağın dandiktir yoksa AMD çok sağlam kartlar üretiyor hocam, kullanmasını bilmek lazım

3 defa yaşadım bu sorunu monitör kapanıyor DisplayPort sinyal yok diyor ama arkada müzik çalmaya devam ediyor kasadan kapatıp açıyorum ekran geliyor ama Hz düşüyor ve çok kasıyor oyunlarda da öyle driver sil yeniden kur demeyin güvenli moddada denedim 3 farklı sürüm denedim yine oluyor PCI-e kablolarını 2'si ayrı olacak şekilde değiştirdim ilk kod 22 hatası çıkıyor aygıtı etkinleştir diyorum kod 31 hatasına dönüyor Windows Update kapalı.
https://www.amd.com/en/resources/support-articles/faqs/GPU-601.html bu programla silip kurmayı denedinizmi bende bitek bu program tamamen düzgün siliyor birde psu markanız nedir

Psu nedir hocam ?

C4 bir model değil çok daha kötüsüyle kullandım çok sorun yaşamadım ama yinede çok çektirdi 6700xt sorun muhtemelen kart

Psu kötü değil bu arada, ekran kartından muhtemelen. 6000 serisi amd nin en sorunlu serilerinden biri sonuçta
1784055484442.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

windwos güncelleştirmelerini kapat ve aygıt yöneticisinden bakarmısın kartta ünlem vs varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,475
Üyeler
199,166
Son üye
Tüpçüfikret

Geri