Telefondaki Fotoğrafları Vs. Tek Seferde Bilgisayara Atabileceğim Bir Uygulama

gavanoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi telefonda olan fotoğraf video vs. bilgisayara atıp komple silmek istiyorum telefondakileri. iCloud üzerinden yaparken biner biner yapılıyor. bu şekilde uğraşacak bi zamanımda yok bunun için bir program var mı acaba hepsini tek seferde bilgisayara aktarabileceğim? teşekkürler şimdiden

Blip App direkt atıyorsunuz internet kullanıyor.
hocam ben telefondan bilgisayara aktarmak istiyorum bu tersi mi anlayamadım tam seçtim fotoğraf vs ama boyut fazla olduğu için mi yüklemede kaldı yardımcı olabilir misiniz?

hocam ben telefondan bilgisayara aktarmak istiyorum bu tersi mi anlayamadım tam seçtim fotoğraf vs ama boyut fazla olduğu için mi yüklemede kaldı yardımcı olabilir misiniz?
Hocam bilgisayardan gönderdiğinizde telefonda da uygulama açık olsun direkt galeriye alıyor.

arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi telefonda olan fotoğraf video vs. bilgisayara atıp komple silmek istiyorum telefondakileri. iCloud üzerinden yaparken biner biner yapılıyor. bu şekilde uğraşacak bi zamanımda yok bunun için bir program var mı acaba hepsini tek seferde bilgisayara aktarabileceğim? teşekkürler şimdiden
Hocam direk USB 3.0 veya 4.0 ile bilgisayara aktarın

Hocam direk USB 3.0 veya 4.0 ile bilgisayara aktarın
hocam iCloud da %90 i falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3uTools diye bir uygulama buldum baya da detaylı şeyler var iş görür mü acaba

Google Fotoğraflar kullanıyorum ben tabi Android olduğum için yani, iCloud u bilmiyorum ama Google Fotoğrafları bir şekilde kullanabilirsen otomatik senkronizasyon yapıyor arka planda sırayla yedeklemeyi seçtiğim tüm fotoğrafları vs. buluta atıyor direk bilgisayara indirebiliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,706
Üyeler
199,208
Son üye
mehmet388388

Geri