🔥İndirim Thonet & Vander Kino 2.1 Kanal 150 W Soundbar 5499tl

önce vertrag modelini aldım sese takıntılıyımdır da. önceki ses sistemim eskiydi. creative a350 sbs idi. Vertrag aldım çağ atlattı. subwoofer olmamasına rağmen göğüs titreten bass ı var. hoşuma gidince tv ye de dunn gen2 modelini aldım. onun da ayrıca subwooferi var o hepten iyi çıktı gayet memnunum.

önce vertrag modelini aldım sese takıntılıyımdır da. önceki ses sistemim eskiydi. creative a350 sbs idi. Vertrag aldım çağ atlattı. subwoofer olmamasına rağmen göğüs titreten bass ı var. hoşuma gidince tv ye de dunn gen2 modelini aldım. onun da ayrıca subwooferi var o hepten iyi çıktı gayet memnunum.
https://www.itopya.com/thonet-vande...mi-uzaktan-kumandali-100w-rms-soundbar_u29812
bu ürünü aldım. belirtilmemiş ama 2.1 kanal geldi subwoofer da var. acaba yanlış mı gönderdiler dedim ama ürün kodları da aynı siteye yanlış girilmiş sanırım

Bu markanın Alman falan yazdığına bakmayın çin fason yani olması gereken fiyatları bunlar çok da indirim değil. Almanya fiyatlarıyla burdaki indirimli fiyatları aynı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,986
Üyeler
199,469
Son üye
jekase

Geri