Düşük Bütçeli İkinci El Sistem Toplama

Anakarttta değişiklik gerekir mi yoksa s2h guzel midir
Baska bir kart tavsiyeniz olue mu
Hocam biraz bütçe arttırımı ile b650 mr almak bence mantıklı hem anakart soğutuculu oluyor hemde 2 m2ssd girişine sahip oluyorsunuz bide ileride x3d ye falan geçerseniz işlemci olarak daha iyi bir seçim olacaktır biraz daha çıkabilirim bütçede derseniz colorfulun güzel modelleri var baya kalın soğutuculu falan faz sayısıda daha fazla diye biliyorum B650 v14 v15tarzı bir şey olması lazım modelin

Hocam biraz bütçe arttırımı ile b650 mr almak bence mantıklı hem anakart soğutuculu oluyor hemde 2 m2ssd girişine sahip oluyorsunuz bide ileride x3d ye falan geçerseniz işlemci olarak daha iyi bir seçim olacaktır biraz daha çıkabilirim bütçede derseniz colorfulun güzel modelleri var baya kalın soğutuculu falan faz sayısıda daha fazla diye biliyorum B650 v14 v15tarzı bir şey olması lazım modelin
Colorful da destek yazılım vs sıkıntı çıkarmaz demi

6800XT için max 12 lira falan ver, ben sıvı soğutmalı modeli 16ya satamıyorum duruyorlar öyle valla kutularında. :D

Colorful da destek yazılım vs sıkıntı çıkarmaz demi
sanmıyorum hocam tr de popüler değil o kadar ondan tabi bi asus yazılım kalitesi beklemeyin ama oyun sistemi için çok bir şey farketmez

sanmıyorum hocam tr de popüler değil o kadar ondan tabi bi asus yazılım kalitesi beklemeyin ama oyun sistemi için çok bir şey farketmez
Aynen bence de normal kullanım icin fark edilecek bisey çıkacağıni sanmıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Intel arc ekran kartlarına yönelebilir miyim

Aynen bence de normal kullanım icin fark edilecek bisey çıkacağıni sanmıyorum

Intel arc ekran kartlarına yönelebilir miyim
Bence arc a yönelmeyin yani forumda neredeyse her gün görüyorum problem yaşayan arkadaş

Anakart Gigabyte B650M S2H (3000 Tl
İşlemci r5 7500f (4250 tl
Ram 16 gb netac 6000 mhz (7500 tl
Ssd adata 1 tb legend o 3500 y 2200mb durumu yuzde 99. (4100 TL

Kasa cok önemli değil uzay da kullanabilirim durumda göre ucuz yollu bisey de alabilirim

Benm için önemli olan psu onu sıfır almayı düşünüyorum ne önerirsiniz en fiyat performans olanı
Ve bir de ekran kartı l;
Simdi ekran karti icin suan cok bütçem yok o yüzden şimdilik rx6600 alsam ilerde yükseltmek için
Sizce nasıl olur veya satarken kolay satılacak ama beni de bir süre üzmeyecek bir kart
ÖNERİLERİNİZE VE TAVSİYELERİNİZE AÇIĞIM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
https://shbd.io/s/ylXbizT2 kasa PSU ve favorilerimdeydi değerlendirebilrisinzi hocam PSU da sorunsuz en kotu 2 sini 500 TL altına rahat satarsınız bence bir ara bende kuracaktim düşük butceli 2. Sistem hanımdan laf yedik.

Özel mesaj yazıyorum hocam

Anakart Gigabyte B650M S2H (3000 Tl
İşlemci r5 7500f (4250 tl
Ram 16 gb netac 6000 mhz (7500 tl
Ssd adata 1 tb legend o 3500 y 2200mb durumu yuzde 99. (4100 TL

Kasa cok önemli değil uzay da kullanabilirim durumda göre ucuz yollu bisey de alabilirim

Benm için önemli olan psu onu sıfır almayı düşünüyorum ne önerirsiniz en fiyat performans olanı
Ve bir de ekran kartı l;
Simdi ekran karti icin suan cok bütçem yok o yüzden şimdilik rx6600 alsam ilerde yükseltmek için
Sizce nasıl olur veya satarken kolay satılacak ama beni de bir süre üzmeyecek bir kart
ÖNERİLERİNİZE VE TAVSİYELERİNİZE AÇIĞIM SİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
rx 6600 ben 1080de kullanıyorum güzel iş yapıyor yt videolarında rx 6600 ü 2k 60fps te kullanan bile var

rx 6600 ben 1080de kullanıyorum güzel iş yapıyor yt videolarında rx 6600 ü 2k 60fps te kullanan bile var
8 9 bin rx6600 icin pahalı mi peki uygub mu

https://shbd.io/s/ylXbizT2 kasa PSU ve favorilerimdeydi değerlendirebilrisinzi hocam PSU da sorunsuz en kotu 2 sini 500 TL altına rahat satarsınız bence bir ara bende kuracaktim düşük butceli 2. Sistem hanımdan laf yedik.
Eyvallah hocam değerlendirmeye alıyorum bunu da
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,867
Üyeler
199,238
Son üye
fbilkem

Geri