007 First Light Hakkındaki Düşüncelerim

NuriCans

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
Uzun zaman sonra beni ekrana bağlayan oyun.Uncharted 2 başlamıştım yakın zamanda niyeyse devam edecek isteği daha gelmedi başlardayım.Her neyse bu 007 yi az önce bitirdim cok guzel bir deneyimdi.Gizlilik gayet iyiydi harbiden ajan gibi hissettiriyor.Aydınlatmalar 10 numaraydı özellikle gece kulübü bölümünde.Hikayesi iyiydi şaşırttığı yerler oldu.Karakterler gayet güzel yazılmış diyaloglar falan müthiş bağ kuruyorsunuz.Oyun daha ilk bölümde sizi kendine çekiyor.Dövüş mekanikleri cok sağlam çeşitli şekillerde düşmanları haklayabiliyorsunuz.Film gibi bir oyundu Goty de gönlüm bu oyundan yana ama zor.
O kadar övdüm eksilerine gelelim:
Düşman yapay zekası cok sönük kalmış
Ben 1 görevde bug yaşadım
Grafikler hem güzel hem eh işte gibi.Pastel boya havası var ama ortam ve ışıklandırma kurtarıyor.
Optimizasyon coğrafi ofsayta takılmış

Düşüncelerim bunlardı yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Uzun zaman sonra beni ekrana bağlayan oyun.Uncharted 2 başlamıştım yakın zamanda niyeyse devam edecek isteği daha gelmedi başlardayım.Her neyse bu 007 yi az önce bitirdim cok guzel bir deneyimdi.Gizlilik gayet iyiydi harbiden ajan gibi hissettiriyor.Aydınlatmalar 10 numaraydı özellikle gece kulübü bölümünde.Hikayesi iyiydi şaşırttığı yerler oldu.Karakterler gayet güzel yazılmış diyaloglar falan müthiş bağ kuruyorsunuz.Oyun daha ilk bölümde sizi kendine çekiyor.Dövüş mekanikleri cok sağlam çeşitli şekillerde düşmanları haklayabiliyorsunuz.Film gibi bir oyundu Goty de gönlüm bu oyundan yana ama zor.
O kadar övdüm eksilerine gelelim:
Düşman yapay zekası cok sönük kalmış
Ben 1 görevde bug yaşadım
Grafikler hem güzel hem eh işte gibi.Pastel boya havası var ama ortam ve ışıklandırma kurtarıyor.
Optimizasyon coğrafi ofsayta takılmış

Düşüncelerim bunlardı yeni oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.
unc2 konsoldan mı emüdan mı oynadın
ben hiçbir şekilde rpcs3 kullanamadım da hiçbir oyun açılmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,403
Üyeler
199,776
Son üye
9060XT

Geri