Trt Boykot Kampanyası

chainfoot

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
116
Yanlış Kategori
Koskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim 1080p nedir ya yil 2026 olmuş 1080p yayın yapıyorsun bunun gibi birçok gerekçeden dolayı TRT'yi boykot etme kararı aldım katılmak ya da katılmamak sizin kararınız ama böyle devam ederse gelecek senelerde 480p ye doğru düşeceğiz gibi ilgilerini için teşekkür ederim.(Konuyu nereye alacağımı bilemediğim için buraya açtım hakkınızı helal edin)

Koskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim 1080p nedir ya yil 2026 olmuş 1080p yayın yapıyorsun bunun gibi birçok gerekmeyen dolayı TRT'yi boykot etme kararı aldım katılmak ya da katılmamak sizin kararınız ama böyle devam ederse gelecek senelerde 480p ye doğru düşeceğiz gibi ilgilerini için teşekkür ederim.(Konuyu nereye alacağımı bilemediğim için buraya açtım hakkınızı helal edin)
Sinirden nasıl kafayı yemişse yanlış yere konu açmış

Koskoca dünyada kupasında kac tane ünlü şarkıcı sahneye cikti 1 tanesini bile göstermediler onun yerine dizilerin reklamlarını falan yaptılar onu geçtim 1080p nedir ya yil 2026 olmuş 1080p yayın yapıyorsun bunun gibi birçok gerekçeden dolayı TRT'yi boykot etme kararı aldım katılmak ya da katılmamak sizin kararınız ama böyle devam ederse gelecek senelerde 480p ye doğru düşeceğiz gibi ilgilerini için teşekkür ederim.(Konuyu nereye alacağımı bilemediğim için buraya açtım hakkınızı helal edin)
20.07.2026 da yayınlanan bu mesaj hakkında hiç bir alakam yoktur hakim bey

Katılıyorum bence harbiden bir fırsat bu sadece para olarak bakmamak lazım her şeye .

Devletin kanalını nasıl boykot edeceğiz evimize gelen faturaları mı ödemicez hiçbir ürün mü almayacağız izlememekle olmuyor maalesef her şey yapılan doğru değil ama boykot edilebilir değil şuan aldığımız ürünlerde tükketiğimiz şeylerden trt pay alıyor ama yöneticilerini şikayet edilebilir orasını bilemem

Keşke tek sorunumuz bu olsa :D Boykot yapa yapa hiçbir şey yiyip içemeyeceğiz.

4k göstermediler yemişim şovunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,664
Üyeler
199,410
Son üye
voxxx003

Geri