Donanim Arsivi F/P Sistem Aldim Almaz Olaydim.

bertan17

80+
Reaksiyon skoru
6
Donanim arsiv game garaj anlasmali n11 den 5070 li sistemi aldim , ramlerin cusu olmasi bi supelendirmisti zaten ama donanim arsive guvenip aldim . Rust oyununu pcye kurup acabilmem tam 17 saatimi aldim sistem kararli calisamiyor , oyunu acmayi basardim , oyun dayken bilgisayardan cizzzzz diye elektriksel bi ses geliyor alt tab a aldigimda azaliyor . cidden cok pismanim birdaha donanim arsiv tavsiye almayacagim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Donanim arsiv game garaj anlasmali n11 den 5070 li sistemi aldim , ramlerin cusu olmasi bi supelendirmisti zaten ama donanim arsive guvenip aldim . Rust oyununu pcye kurup acabilmem tam 17 saatimi aldim sistem kararli calisamiyor , oyunu acmayi basardim , oyun dayken bilgisayardan cizzzzz diye elektriksel bi ses geliyor alt tab a aldigimda azaliyor . cidden cok pismanim birdaha donanim arsiv tavsiye almayacagim.
Geçmiş olsum heöen iadr et

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Aşırı Bozuk Türkçe Kullanımı
sehir disindayken satin aldim anca acip kontrol edebildim 14 gunu gecti iade almiyicaklar muhtemelen deniyicem ama
Hoxam sorunj video ile çekin iade etmeleri için yollayın yada sıfıt drğişim istryib
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama değişimde hayla sorun devam etme ye başlsrsa iade ederler

Ya telefon klavyesiyle yazıpm diye niye rapor ediyosunuz be insalık bitmiş

Son düzenleme:
Geçmiş olsun umarım iade işlemini yaparlar fakat donanım arşivinin bunda suçu yok gibi sonuçta bilgisayarın teknik detaylarını bir araya getirip site ile anlaşıyorlar kalan sorumluluk satıcıya yani siteye ait parçaları vb onlar veriyor sonuçta

14 günlük süre geçtiyse iade almazlar. Üründe ayıplıysa o zaman ispatlaman lazım anca öyle iade olur.

PSU değiştir hocam. Muhtemelen çok dandik bir güç kaynağı vardır sistemde ondan yapıyor olma ihtimali çok yüksek.

O ses cw gayet normal suan oynayabiliyorsan bi sıkıntı yok. Cw yi bilmemen kendi sorunun oldugunu düşündürdü oyunu açamamanın

Burda kimsenin suçu yok tek suç üreticide normal bi ses zaten

O ses cw gayet normal suan oynayabiliyorsan bi sıkıntı yok. Cw yi bilmemen kendi sorunun oldugunu düşündürdü oyunu açamamanın
coil sesi oldugunu biliyorum kendim elektrikciyim sesin gayet normal oldugunu dusunmen senin problemin 6600 lu sistemde sessiz calisan rust burda 17 saatte acilabilmesi , bios expo frekans uyumsuzlugundan kaynaklandi , ses yapmasi normal degil

Geçmiş olsun umarım iade işlemini yaparlar fakat donanım arşivinin bunda suçu yok gibi sonuçta bilgisayarın teknik detaylarını bir araya getirip site ile anlaşıyorlar kalan sorumluluk satıcıya yani siteye ait parçaları vb onlar veriyor sonuçta
bu parcalar ve pc donanim arsivin adina yakisir degil ben cusu marka ram e abdullah abi olsam guvenemem paylasamam ayrica guc kaynagida yeterli degil tabi yillarca donanim arsiv v serisi kullandigim icin hic bakmadan guvenip aldim .

coil sesi oldugunu biliyorum kendim elektrikciyim sesin gayet normal oldugunu dusunmen senin problemin 6600 lu sistemde sessiz calisan rust burda 17 saatte acilabilmesi , bios expo frekans uyumsuzlugundan kaynaklandi , ses yapmasi normal degil
Ses yapması normal yüksek güçlü neredeyse her gpu yapar. 17 saatte bir oyunu acamaman senin hatan. Hatayı söylemiyorsun çözüm arıyorsun. Hatayı söyle çözmeye çalışalım.

Oyunu 17 saatte nasıl açtın?Problem ne?Gelen seste cw,yük altında oluşan bobin sesi
expo ve ram frekans saglikli calismiyor sistem shut verip oyunu kapatiyir expoyu kapatim 4300 mhz de actigimda oyun aciliyor fakat fps dusuk

Ses yapması normal yüksek güçlü neredeyse her gpu yapar. 17 saatte bir oyunu acamaman senin hatan. Hatayı söylemiyorsun çözüm arıyorsun. Hatayı söyle çözmeye çalışalım.
oyunun acilmamasi expo acilip ramler 6000 e cikartildiginda oluyor yani calismasi gereken frekansda saglikli calismiyor 4300 de calisiyor o zaman da fps dusuk calisiyor ve ses yapiyor sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,610
Üyeler
199,852
Son üye
serche_

Geri