Yardım 25k Bütçeyle Ekran Kartı Seçimi

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
487
Bütçe
25.000
Arkadaşlar selamlar yarım saate ekran kartı almamız lazım vatan pc mediamarket mağazalarından internetten alamayız mağazadan almamız gerekiyor bütçemiz 25k hikaye oyunu oynanmayacak sadece cs2 oynanacak, 7500f ile kullanılacak ilerde 7800x3d geçilebilir 5060 8gb, 5060ti 8gb seçenekleri var, evet mağazada pahalı ama başka çaremiz yok. Mediamarket, vatan pc, teknosa mağazalarından alacağız öneriniz varsa çok teşekkür ederiz şimdiden.

Yanlış anlamayın ama gram aklınız varsa almazsınız :D En kötü 5060ti 16gb olması lazım

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Yanlış anlamayın ama gram aklınız varsa almazsınız :D En kötü 5060ti 16gb olması lazım
Kardeşim sana çok güzel şeyler derdim de ban yemek istemiyorum, sana bütün istediklerimi yazıyorum sen bana gram etmeyecek aklınla saçma sapan önerilerde bulunuyorsun

satış temcilcisi kafanıza silah dayamadıysa almak pek mantıklı görünmüyor

Arkadaşlar selamlar yarım saate ekran kartı almamız lazım vatan pc mediamarket mağazalarından internetten alamayız mağazadan almamız gerekiyor bütçemiz 25k hikaye oyunu oynanmayacak sadece cs2 oynanacak, 7500f ile kullanılacak ilerde 7800x3d geçilebilir 5060 8gb, 5060ti 8gb seçenekleri var, evet mağazada pahalı ama başka çaremiz yok. Mediamarket, vatan pc, teknosa mağazalarından alacağız öneriniz varsa çok teşekkür ederiz şimdiden.
Mevcut senaryonda en mantıklı seçenek 5060 ti gibi duruyor ama 8gb modelini alabiliyorsun maksimum, 16 alabilseydin daha iyi olurdu.

Hocam bunu neden soruyorsunuz ki ben de biliyorum kötü bir tercih olduğunu ama demişim ki başka çare yok
Sormamın sebebi şu,
Mağaza alışverişleri genelde pahalı olacağı gibi. Satın alım sonrasında 14 günlük cayma hakkında olmuyor. En ufak sorununda sizi garantiye yönlendiriyorlar..

Elinizdeki tüm seçenekleri fiyatlar ile birlikte yazabilirseniz daha iyi yönlendirme yapabiliriz

5060 ti 8gb veya 9060xt 8-16gb

Bide illa bugün alıncaksa 2.el konuma yakın yerleri bi tarayın.

Mevcut senaryonda en mantıklı seçenek 5060 ti gibi duruyor ama 8gb modelini alabiliyorsun maksimum, 16 alabilseydin daha iyi olurdu.
5060 ti 8gb veya 9060xt 8-16gb
Nihayet adamakıllı cevap yazan iki insanoğlu, teşekkür ederim arkadaşlar
Dediğiniz gibi 16gb çok daha iyi olurdu ama bütçeyi aşıyor, tekrardan teşekkür ederim önerileriniz için.

Hocam mantıklı olmadığını biliyorum, konuyu düzgün okumanızı rica ediyorum.
dostum inan yorum olsun diye kimse yorum atmıyor burada herkes kendine alıyormuş gibi düşünerek en ucuza neyi alabilirim neyi aldırabilirim derdinde o yüzden hiçbirini önermiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,529
Üyeler
200,437
Son üye
Ballimedyadigital

Geri