🔥İndirim OLED Ekranlı Casper Pad H10 15.716tl (Peşine 6 Taksit)

Geri değiller aslında da kazıklama çabaları var gibi geliyor. Mesela General Mobile zamanında çok başarılıydı, Vestel’in çıkardığı ilk akıllı telefonu kullanmıştım ciddi manada aşırı stabildi cihaz Samsungun amiral gemisinden daha akıcıydı arayüzü. İsteyince yapıyorlar ama Çin’den en ucuz cihazları alıp marka basmak, serviste desteği minimum tutup ucuz ithal cihazları yerli malı diye pahalıya satmak daha işlerine geliyor olabilir.
benim yorumum şu an için ürünler şu an dandik sözümde dediğim gibi kendilerini düzeltirlerse lafımı geri yutmasını da bilirim
İşte maalesef ki kullanmadığınız için ön yargılısınız.
casper tablet kullandım casper pad m 10 faturasını bulabilirsem atarım , kullanıcı deneyimim yazılım çok açığı var sakın casper tablet aldıysanız yeniden başlat yapmayın çünkü orda takılabiliyor ve servis bunu kullanıcı hatası diyor , hem servisi kötü hemde ürünleri dandik , hatta casper pc kullanıyorum ondada tek sorun usb portları kolay bozuluyor

Android güncellemesi vermeyen bir tablete 16 bin tl verilmez 2. el 10 bin tl bile vermezler 9 veya 8 e satılır
Yazılım zaten berbat

20 gün önce kendi sitesinde 18 bin TL'ye aldım şimdi kendi sitesinde 18500 tl tavsiye ederim aptalcana cihazlara para vermeyin
Xiaomi Pad Mini Tablet

✅ 8.8" 3K 165HZ 403 PPI 12Bit (68 Milyar Renk) 700nit (Test değeri 690Nit) ekran çok iyi
✅ MediaTek Dimensity 9400+ (GPU :Immortalis-G925)
✅ Depolama Tipi : UFS 4.1
✅ Bellek : 12GB RAM LPDDR5X
✅ Dahili Depolama : 512 GB
✅ WiFi 7
✅ Bluetooth 5.4 (LDAC ve LHDC 5.0 destekli kayıpsız ses desteği var)
✅ Ağırlık : 326 gram
✅ Boyutlar : 205mm x 132mm x 6,46mm
✅ Batarya : 7500 mAh (8,8" ekrana göre çok iyi değer)
✅ Şarj 67W
✅ Konforlu cihazı tek elle kullanıyorum bu boyut gerçekten çok iyi
✅ Cihaz çift Type C girişli USB Type-C 3.2 ve USB Type-C 2.0 çıkışları bulunuyor
⛔ Piyasada düzgün kılıf yok

Son düzenleme:
hocam 15k gibi bir fiyata bu tableti mi önerirsiniz alternatifleri var mıdır? samsung s10fe gibi mesela
Aynı kategori de değiller hocam. İhtiyaçlar sorunuzun cevabı gibi.

benim yorumum şu an için ürünler şu an dandik sözümde dediğim gibi kendilerini düzeltirlerse lafımı geri yutmasını da bilirim

casper tablet kullandım casper pad m 10 faturasını bulabilirsem atarım , kullanıcı deneyimim yazılım çok açığı var sakın casper tablet aldıysanız yeniden başlat yapmayın çünkü orda takılabiliyor ve servis bunu kullanıcı hatası diyor , hem servisi kötü hemde ürünleri dandik , hatta casper pc kullanıyorum ondada tek sorun usb portları kolay bozuluyor
Yazılım konusunda yazılım yok direkt ona katılıyorum.
Ama multimedya için gerek yok diyorum.
Yani ben amazondan dizi izledim geçen.
Hiç demedim ki yazılımı çöp alınmaz.
Görevini yaptı benim için.

Yazılım konusunda yazılım yok direkt ona katılıyorum.
Ama multimedya için gerek yok diyorum.
Yani ben amazondan dizi izledim geçen.
Hiç demedim ki yazılımı çöp alınmaz.
Görevini yaptı benim için.
ben şunu diyorum cihazın şarjı bitti kapandığında bir daha açılmama riski var , bir kaç defa kullanım için 15 bin tl vermek mantıklı mı ?

ben şunu diyorum cihazın şarjı bitti kapandığında bir daha açılmama riski var , bir kaç defa kullanım için 15 bin tl vermek mantıklı mı ?
Hocam @Tayfunns'a göre en sorunlu en sorunlu oled monitör markası asus. Ben ise 3 farklı model kullandım en sorunsuz oledim onlardı.
Yani bende öyle bir sorun yok. O kadar bu tabletin ürün yorumlarını da okudum görmedim öyle bir şey.
Sonuçta teknoloji bu sadece sizde çıkmış olabilir. Önemli olan kaç kişi de daha oldu.
Next miniled konusuna bakarsanız bozuk gelenler oldu ama sayıları çok sınırlı oldu.
Bosch veya siemens makineler bile sorunlu gelebiliyor.
Ya da geçenler de tucson ambeleye kalkmış. O zaman bir daha kimse almasın onda da olabilir.
Bir markayı böyle yorumlamayız. Bana aynı sorundan 3-4 kişi daha bul ama bu model özelinde tamam dicem.
Çünkü o sorun sadece o model üzerinde bir bant sorunu olabilir. Bir parti üründe sorun vardır.

Android güncellemesi vermeyen bir tablete 16 bin tl verilmez 2. el 10 bin tl bile vermezler 9 veya 8 e satılır
Yazılım zaten berbat

20 gün önce kendi sitesinde 18 bin TL'ye aldım şimdi kendi sitesinde 18500 tl tavsiye ederim aptalcana cihazlara para vermeyin
Xiaomi Pad Mini Tablet

✅ 8.8" 3K 165HZ 403 PPI 12Bit (68 Milyar Renk) 700nit (Test değeri 690Nit) ekran çok iyi
✅ WiFi 7
✅ Şarj 67W
✅ Cihaz çift Type C girişli USB Type-C 3.2 ve USB Type-C 2.0 çıkışları bulunuyor
tek eksiği sım kart portu yok olsa telefon gibi kullanırdım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam @Tayfunns'a göre en sorunlu en sorunlu oled monitör markası asus. Ben ise 3 farklı model kullandım en sorunsuz oledim onlardı.
Yani bende öyle bir sorun yok. O kadar bu tabletin ürün yorumlarını da okudum görmedim öyle bir şey.
Sonuçta teknoloji bu sadece sizde çıkmış olabilir. Önemli olan kaç kişi de daha oldu.
Next miniled konusuna bakarsanız bozuk gelenler oldu ama sayıları çok sınırlı oldu.
Bosch veya siemens makineler bile sorunlu gelebiliyor.
Ya da geçenler de tucson ambeleye kalkmış. O zaman bir daha kimse almasın onda da olabilir.
Bir markayı böyle yorumlamayız. Bana aynı sorundan 3-4 kişi daha bul ama bu model özelinde tamam dicem.
Çünkü o sorun sadece o model üzerinde bir bant sorunu olabilir. bir parti üründe sorun vardır.
tek sorun ürün sorunlu gelmesi değil servis yazılım hakkındaki sorunu kullanıcı hatası demesi direk bu şu demek ürünü alın ama sorun fabrikasyon olsa bile ürünün arkasında bir destek yok

Yazılım zaten berbat

Xiaomi Pad Mini Tablet

✅ WiFi 7
✅ Şarj 67W
Ekanı çok iyi değil bence çünkü ıps. Bence bunun daha iyisi redmagic astra.
Çünkü sen ekranı ne kadar süslersen süsle (markaya diyorum) ips olduğu belli oluyor.
3 yıldır her cihazı oled olan biri olarak ıps ekrana dayanamıyorum.
Mediamarkt vb her yerde denedim 20 binlik cihaz yapmış ıps koymuş.
Yok abi o alttaki aydınlatman kabak gibi orada.

tek eksiği sım kart portu yok olsa telefon gibi kullanırdım

tek sorun ürün sorunlu gelmesi değil servis yazılım hakkındaki sorunu kullanıcı hatası demesi direk bu şu demek ürünü alın ama sorun fabrikasyon olsa bile ürünün arkasında bir destek yok
Dediğim gibi hocam servislik bir sorunum olmadı çünkü ürün bozulmadı.
Yaşamadığım bir deneyim hakkında iyi veya kötü bir yorumum yok.
Ama şimdiye kadar 50 bin verip aldığım asus rog servisi de gördüm.
Bilkom hariç iyi servis görmedim ben.
Samsung hele hiç girmeyelim.
2019'da 1 sene önce aldığım s9+ kasıyor diye o zaman en yeni açılan mecidiyeköy servise götürdüm taa Ankara'dan. Sonuç sorun yok denilmiş gönderilmiş. Sattım kurtuldum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,034
Üyeler
200,279
Son üye
oktay556

Geri