🔥İndirim OLED Ekranlı Casper Pad H10 15.716tl (Peşine 6 Taksit)

O markaların hiçbirine alınmaz demem ama buna derim, ürünleri çok dandik genel olarak tabi istisnaları varsa vardır gidip markanın tüm ürünlerini eksiksiz inceleyemem.
İncelemeye Gerek Bile Duymam Şahsen .

Sizin Kullanım Amacınıza Göre Yeterli Zaten Genel Anlamda Çok Vasat :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pro Modeli Var Birde Gram Fark Yok 5K Koymuşlar Üstüne :)
Genel anlamda denmiyor hocam ona işte.
Multimedya için gayet okey tablet.
Bazı şeylerde kötü diyebiliriz.
Vasat dediğimiz şey hiç alınma dediklerimiz ya.

casper ile apple , samsung ve huawai aynı keseye koyan moderatör ümüz var geçmiş olsun bize
Aynı keseye tabi ki koymuyorum. Ama diyorum ki 4 aydır aktif kullanıyorum. Yani ona bakılırsa next miniled tv'de herkesin gözünde noname idi.
Ama adamlar 1 model ile o next alırken şüpheli algısını yok etti. Şimdi herkes next tv tavsiye ediyor.
Bende diyorum ki bana inanmıyorsanız vatan yorumları veya hb yorumlarına bakın reel deneyim için.

O markaların hiçbirine alınmaz demem ama buna derim, ürünleri çok dandik genel olarak tabi istisnaları varsa vardır gidip markanın tüm ürünlerini eksiksiz inceleyemem.
ben direk diyorum türk malı teknolojik alet alınmaz dandik oluyor hepsi , ben bunu ülkeme düşmanlık olsun diye demiyorum ama teknolojide sadece devlet geri değil özel sektör daha beter , kendilerini geliştirirlerse kabul ederim ama şu an dandikler

Her marka bir yükseliş için ürün çıkarabilir. Örnek next miniled.
1 sene önce bırak almayı marka adını bile duymayan insanların evinde şuan next miniled tv var.
Bende diyorum ki bir markanın ürünü geçmişe göre değerlendirilmez.
Yani benim açımdan böyle ki para verip aldım.
Ha almayan da kendi bilir.
Ama kullanmadan capser kötü diyene de bu tablet özelinde markayı savunurum.

Aynı keseye tabi ki koymuyorum. Ama diyorum ki 4 aydır aktif kullanıyorum. Yani ona bakılırsa next miniled tv'de herkesin gözünde noname idi.
Ama adamlar 1 model ile o next alırken şüpheli algısını yok etti. Şimdi herkes next tv tavsiye ediyor.
Bende diyorum ki bana inanmıyorsanız vatan yorumları veya hb yorumlarına bakın reel deneyim için.
bende next tv aldım , öneririm
1785191154227.webp
ama cihaz 1kere ekranı yandı 1 kerede 18 tane ölü pixel le geldi ürünler dandik ama servis çok kaliteli, ayhan bey sağolsun sıfır ürün getirdi direk

ben direk diyorum türk malı teknolojik alet alınmaz dandik oluyor hepsi , ben bunu ülkeme düşmanlık olsun diye demiyorum ama teknolojide sadece devlet geri değil özel sektör daha beter , kendilerini geliştirirlerse kabul ederim ama şu an dandikler
İşte maalesef ki kullanmadığınız için ön yargılısınız.

Geri değiller aslında da kazıklama çabaları var gibi geliyor. Mesela General Mobile zamanında çok başarılıydı, Vestel’in çıkardığı ilk akıllı telefonu kullanmıştım ciddi manada aşırı stabildi cihaz Samsungun amiral gemisinden daha akıcıydı arayüzü. İsteyince yapıyorlar ama Çin’den en ucuz cihazları alıp marka basmak, serviste desteği minimum tutup ucuz ithal cihazları yerli malı diye pahalıya satmak daha işlerine geliyor olabilir.

Her marka bir yükseliş için ürün çıkarabilir. Örnek next miniled.
1 sene önce bırak almayı marka adını bile duymayan insanların evinde şuan next miniled tv var.
Bende diyorum ki bir markanın ürünü geçmişe göre değerlendirilmez.
Yani benim açımdan böyle ki para verip aldım.
Ha almayan da kendi bilir.
Ama kullanmadan capser kötü diyene de bu tablet özelinde markayı savunurum.
Konuyu Next'ten Açarsan Oda Gidip KTC İle İş Birliği Yaptıda Böyle Tuttu Hocam Casper İçinde Aynı Şeyler Lazım Ama Yapmıyorlar Yaptığı Zaman Değerlendirilebilir Seviyelere Çıkabilir Next Gibi .

Konuyu Next'ten Açarsan Oda Gidip KTC İle İş Birliği Yaptıda Böyle Tuttu Hocam Casper İçinde Aynı Şeyler Lazım Ama Yapmıyorlar Yaptığı Zaman Değerlendirilebilir Seviyelere Çıkabilir Next Gibi .
Casper tableti de kendi üretmiyor muhtemelen. Nerden biliyoruz kötü bir üreticiye yaptırdı?
Veri olmadan nasıl kötü tablet yargısına ulastık anlatır mısın?

hocam 15k gibi bir fiyata bu tableti mi önerirsiniz alternatifleri var mıdır? samsung s10fe gibi mesela

Casper tableti de kendi üretmiyor muhtemelen. Nerden biliyoruz kötü bir üreticiye yaptırdı?
Veri olmadan nasıl kötü tablet yargısına ulastık anlatır mısın?
Kendi Üretiyor Diye Hatırlıyorum Hocam Yanlış İse Özür Dilerim .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,108
Üyeler
200,290
Son üye
aıtchh

Geri