80-85 Bin TL Bandında Temiz Setup Önerir Misiniz?

bilals

80+
Reaksiyon skoru
0
internette biraz bakındım herkes birbirine setup öneriyor ve kimsede birbirinin önerdiğini beğenmiyor ve her zaman daha iyisinin olduğunu iddia ediyorlar bunun sonucunda kafam fazlasıyla karıştı tek ricam şöyle beni üzmeyecek uzun yıllar götürecek bir setup istiyorum kasa için 50-60k kulaklık klavye vs içinde 25-30k bütçem var biraz esnemeye açığım ama fazlada esneyemem bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

25-30k cevre bılesenlerı ıcın bence fazla . ordan kısıp kasaya agırlık vermenı onerırım. cunku cevre bılımlerını ılerde daha kolay guncellersın alması daha kolay olur . butcene baktıgımda sana en uygun 7800x3d + 9070xt sistem gibi duruyor . oem paketlere bu ozellıklerde bakabılırsın. pesın fıyatına taksıt buldugunda kacırma ...

25-30k cevre bılesenlerı ıcın bence fazla . ordan kısıp kasaya agırlık vermenı onerırım. cunku cevre bılımlerını ılerde daha kolay guncellersın alması daha kolay olur . butcene baktıgımda sana en uygun 7800x3d + 9070xt sistem gibi duruyor . oem paketlere bu ozellıklerde bakabılırsın. pesın fıyatına taksıt buldugunda kacırma ...
hocam dediğiniz gibi yapalım setup önerebilir misiniz

bu nasıl hocam evde klavye mouse var onlarla idare ederim

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıl hocam evde klavye mouse var onlarla idare ederim

bu da var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,229,951
Üyeler
200,256
Son üye