Öneri AMD Ryzen7 7800x3d Vs AMD Ryzen 7 9800x3d Hangisi Alınır

Evet gencler normalde bu konulara ben yanıt yazardım ama kendimi ikna etme konusunda başarısızım. Sizce 9800x3dye ekstra 5 6 k vermeye değer mi. Pc de lol gta ve hikayeli oyun atıyorum sadece valodur csdir işim yok. Benim için en önemli şey %1 ve 0.1 lik değerler. Ekran kartı 5070
imzadaki sistemim mevcut rustda filan 200 fps alıyorum ikisinin farkı şöyle seçebilirssin 7800x3d oyun oynicaksan bunu al 9800x3d ise blendır,render kullanıyorsan da bunu al ama bütçem rahat dersende 9800x3d al tabi

Sizin yazdığınız kullanımlara istinaden 5-6k 5-6k'dır diyerekten 7800x3D alırdım. Ben 2k OLED'de atıyorum cs marvel rivals valo ıvır zıvır sabit 360 FPS veriyor (Marvel rivals 240 FPS veriyor sabit). Ekran kartını yerden göğe sabahtan akşama kadar besleyecek bir işlemci zaten 7800x3D diğer arkadaşların dedikleri gibi farklı parçalara akıtabilirsin veya cebine koyabilirsin kalan parayı.
Başkan 7800x3d 9070 xt yi 750Watt besler mi

Evet gencler normalde bu konulara ben yanıt yazardım ama kendimi ikna etme konusunda başarısızım. Sizce 9800x3dye ekstra 5 6 k vermeye değer mi. Pc de lol gta ve hikayeli oyun atıyorum sadece valodur csdir işim yok. Benim için en önemli şey %1 ve 0.1 lik değerler. Ekran kartı 5070
Bence hiç gerek yok cs dir valo da olsa e sporcu değilseniz kayıp olan bir kaç fps ninde bir önemi yoktur. Hem yeni seriler geldiğinde çok hoşunuza giden bir işlemci gelir ona geçiş yaparsınız.

aradaki fark çok ufak bir şey ama olay bütçe. bütçede hiç sorun yok diyorsan kesinlikle 9800x3d. bütçemi daha kullanışlı harcayayım diyorsan 7800x3d. aradaki fark ile başka ekipmanlara yatırım yapabilirsin.
Pc hazır zaten anakart ve işlemcimi satıcam imzada sistemim mevcut

rekabetçi oyunlarla işiniz yoksa x3d'ye ne gerek var bilemedim. Alın bir tane 9700x geçin bütçenizi çok zorlamasın.
Normal seri için amd gecmem gibi hocam x3d cezbediyor sadece. Neden dersen de
Konu başında benim için en önemli şey %1 demiştim.

Normal seri için amd gecmem gibi hocam x3d cezbediyor sadece. Neden dersen de
Konu başında benim için en önemli şey %1 demiştim.
Bu tip siteleride güvenmenizi önermiyorum bana hiç inandırıcı gelmiyor her biri ayrı şey gösteriyor ve gerçekten deneyince de yanlış olduğunu anlıyorsun. Amacınız hardcore oyunculuk değilse ben e sporcu olmayacağım diyorsanız ben her 1-2fps e önem vermiyorum diyorsanız bence gerek yok.

Attıgım kanal alanının en büyük ve güvenilir kanalı
Bu tip siteleride güvenmenizi önermiyorum bana hiç inandırıcı gelmiyor her biri ayrı şey gösteriyor ve gerçekten deneyince de yanlış olduğunu anlıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,483
Üyeler
200,423
Son üye
FOURDAYDREAMER

Geri