zihnebendar
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
Ayrıca bütçe olsa da kp70 mantıklı değil kp40 öneririm.
Üst segment gamepad; adaptive trigger var, tetikleri çok kaliteli. Tamamen modüler bir gamepad, bütçesi çıkan için fiyatını kesinlikle hak eder.Ayrıca bütçe olsa da kp70 mantıklı değil kp40 öneririm.
Tetikler sadece hikayeli oyunlarda iş yapar bir çok shooter oyunda da iş yapmaz aksine geri düşürür ve kendi yazılımı yüzünden de iş yapamayacağı durumlar var.Üst segment gamepad; adaptive trigger var, tetikleri çok kaliteli. Tamamen modüler bir gamepad, bütçesi çıkan için fiyatını kesinlikle hak eder.
araştırdığım kadarıyla kapatılabiliyorTetikler sadece hikayeli oyunlarda iş yapar bir çok shooter oyunda da iş yapmaz aksine geri düşürür ve kendi yazılımı yüzünden de iş yapamayacağı durumlar var.
Gamepad, hikayeli oyunlar için iş yapar zaten. Bana göre online FPS oyununda PC'deki try-hard oyuncuları nasıl yeneceksin? Gamepad bana göre hikayeli oyun için alınır.Tetikler sadece hikayeli oyunlarda iş yapar bir çok shooter oyunda da iş yapmaz aksine geri düşürür ve kendi yazılımı yüzünden de iş yapamayacağı durumlar var.
evet kapatılabiliyor ama onun için alınacaksa %70 fiyat farkı da boşa gidiyora
araştırdığım kadarıyla kapatılabiliyor
Ben gamepad ile de try hard oynuyorum alışkanlık meselesiGamepad, hikayeli oyunlar için iş yapar zaten. Bana göre online FPS oyununda PC'deki try-hard oyuncuları nasıl yeneceksin? Gamepad bana göre hikayeli oyun için alınır.
Olabilir tabii ki ama Rainbow Six Siege'den örnek vereyim; klavye mouse bağlayıp konsoldan oynayan oyuncuları banlıyor haksız rekabetten dolayı. Hiçbir gamepad ne kadar iyi kullanılırsa kullanılsın, klavye-mouse ile rekabet edemez teknik olarak.evet kapatılabiliyor ama onun için alınacaksa %70 fiyat farkı da boşa gidiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben gamepad ile de try hard oynuyorum alışkanlık meselesi
Tam olarak 9 yıldır kol ile rainbow six siege de try hard oynuyorum yok ya klavye mouse ile yenemezsin diyen herkesi de custom 1v1 yenmişimdir yanına bir de fortnite ekleyelim tabiOlabilir tabii ki ama Rainbow Six Siege'den örnek vereyim; klavye mouse bağlayıp konsoldan oynayan oyuncuları banlıyor haksız rekabetten dolayı. Hiçbir gamepad ne kadar iyi kullanılırsa kullanılsın, klavye-mouse ile rekabet edemez teknik olarak.
Pazartesi gelir benim KP40. Özellikle FC 26'da test edeceğim. Yazarım buraya da.Ne zamandır gamepad arıyordum kp40 çektim . bakalım nasıl çok övülüyor
Hcam ben hikayeli oyun zor oynuyorum gamepad ile. Yeni yeni alıştım diyebilirim. Aim desteği vs olmadan oynuyor isen helal olsun valla. Yetenek işi demek ki.Tam olarak 9 yıldır kol ile rainbow six siege de try hard oynuyorum yok ya klavye mouse ile yenemezsin diyen herkesi de custom 1v1 yenmişimdir yanına bir de fortnite ekleyelim tabi
bana çarşamba günü teslim gözüküyor .Pazartesi gelir benim KP40. Özellikle FC 26'da test edeceğim. Yazarım buraya da.
Hcam ben hikayeli oyun zor oynuyorum gamepad ile. Yeni yeni alıştım diyebilirim. Aim desteği vs olmadan oynuyor isen helal olsun valla. Yetenek işi demek ki.
Vallahi zamanında bilgisayar yoktu günde 10 saat 13 saat kol ile fortnite rainbow oynardım öyle öyle 5 6 ayda alışmıştım başta inanılmaz zordu ama alışınca keyfi inanılmaz güzel çok ayrı bi olaymış dedim yani. E doğal olarak aradan 9 10 yıl geçti artık düşünmeden otomasyon kullanıyorum kolu hem iyi sistemim de var ama hala kol ile oynuyorum zevki cok ayrı. Fortnite da aşırı zor geliyordu kol ile millet deli gibi bina dikiyor falan bende o hale geldim, benim kola alışmak için en büyük önerim fortnite oynayıp acı çekmek ne zamanki 2 3 saniyede bi bina kurar hale gelirsin işte o noktada ne rainbowda zorlanırsın ne başka bi oyunda, apex ve türevleri de aşırı oynadım zamanında rankım predatördü apextePazartesi gelir benim KP40. Özellikle FC 26'da test edeceğim. Yazarım buraya da.
Hcam ben hikayeli oyun zor oynuyorum gamepad ile. Yeni yeni alıştım diyebilirim. Aim desteği vs olmadan oynuyor isen helal olsun valla. Yetenek işi demek ki.
warzone ve apex diye oyunları duymadın hiç sanırım. Bedava aimbot veriyor kol bağladığın gibiOlabilir tabii ki ama Rainbow Six Siege'den örnek vereyim; klavye mouse bağlayıp konsoldan oynayan oyuncuları banlıyor haksız rekabetten dolayı. Hiçbir gamepad ne kadar iyi kullanılırsa kullanılsın, klavye-mouse ile rekabet edemez teknik olarak.