🔥İndirim Arnica Diamond Tost Makinesi 3695₺🔥🔥

Reaksiyon skoru
56
Cok iyi fiyat

228607.webp

Son düzenleme:

Tip olarak bu daha iyi geldi benim gözüme gpt kardescan'a sordum kumtel daha mantıklı dedi
Bu kucuk 4 dilim kapasiteli is gormez tavuk vs pisirvek olsan izgara yapcak olsan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangisi daha buyuk hamgisi alinit
Arnica buyuk

Alıntıyı görüntüleO
OOO fark gerçektende çok büyükmüş köşelere 1 sucuk atarız arnica alalım.
Guzel kardeşim dış ölçülere bakarak mı koyuyosun sen ekmekleri. Onemli olan ızgaranın boyutu. Dış boyutları hemen hemen aynı arnica 6 tost ekmegi alabilcek genislikte izgaraya sahip. Kumtel 4 tost ekmegi alabilcek kapasiteye sahip. Aynı boyuta daha genis pisirme alanı aliyosun arnica alinca. Arnica daha iyi oldu suan.

Son düzenleme:
Ocak üstü tos makinesinden gerisi hikaye.Bütün elektiriklileri yukarı kaldırdım bu ocak üstüleri bir avuç daha büyük yapsalar piyasayı kasıp kavuracak.

Ocak üstü tost makinesi varken bunlarla uğraşmak, gezerken yanında laptop yerine direkt masaüstü bilgisayar kasası taşımak gibi.

Ben kendim 6 dilim kapasiteli tost makinesi kullanıyorum rahat bi sekilde 1 kg tavuk pirzola but vs pişirebiliyorum tek seferde. 4dilim kapasiteli olsa sığmaz kesinlikle. 6 dilim kapasiteli tam ideal. Ama yok benim isim olmaz ben az pisiririm az kullanirim diyosan 4dilimli alabilirsin ama ben olsam yine 6dilimli alırım rahat rahat pisiririm yiyeceklerimi dışarı tasma derdi sıkıştırma derdi vs olmaz.

6dilim kapasiteli farkı

Ekler

• 1000194763.webp
    1000194763.webp
    196.8 KB · Hit: 61
Ben kendim 6 dilim kapasiteli tost makinesi kullanıyorum rahat bi sekilde 1 kg tavuk pirzola but vs pişirebiliyorum tek seferde. 4dilim kapasiteli olsa sığmaz kesinlikle. 6 dilim kapasiteli tam ideal. Ama yok benim isim olmaz ben az pisiririm az kullanirim diyosan 4dilimli alabilirsin ama ben olsam yine 6dilimli alırım rahat rahat pisiririm yiyeceklerimi dışarı tasma derdi sıkıştırma derdi vs olmaz.

6dilim kapasiteli farkı
Somun ekmeği kolaylıkla sığıyor mu hocam 2 tane yanyana sığmaz sanırım

Geri