batsman
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Ekimin sonunda düğünüm var beyaz eşya ve küçük ev aletleri bakıyorum, beyaz eşyaların hepsini bir marka mı almalıyım tavsiyeleriniz neler olur ?
Bayiden mi almalıyım ?
İnternetten beyaz eşya alıp servis kurulum hasar vs gibi problemler yaşayan var mı hepsiburada'yı takip ediyorum ara ara visa kampanyası yapıyor güzel fiyatlara geliyor premium world kartta var 9 taksite kadar imkan oluyor fikirleriniz neler destek olabilirsiniz ?
Çamaşı Makinesi
Teka WM 20941 WH 9 Kg Çamaşır Makinesi 1400 Devir A Enerji Sınıfı ile Güçlü Yıkama
Kurutma Makinesi
Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
Bosch KGN86AID2N Serie 6 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 86 cm Kolay temizlenebilir Inox
Hoover HF 3E9L0X2-17 5 Programlı Wi-Fi Bağlantılı Bulaşık Makinesi
Bayiden mi almalıyım ?
İnternetten beyaz eşya alıp servis kurulum hasar vs gibi problemler yaşayan var mı hepsiburada'yı takip ediyorum ara ara visa kampanyası yapıyor güzel fiyatlara geliyor premium world kartta var 9 taksite kadar imkan oluyor fikirleriniz neler destek olabilirsiniz ?
Çamaşı Makinesi
Teka WM 20941 WH 9 Kg Çamaşır Makinesi 1400 Devir A Enerji Sınıfı ile Güçlü Yıkama
Kurutma Makinesi
Hoover NDEH 10A2TSBE-17 10 kg Wi-Fi Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi
Bosch KGN86AID2N Serie 6 Alttan Donduruculu Buzdolabı 186 x 86 cm Kolay temizlenebilir Inox
Hoover HF 3E9L0X2-17 5 Programlı Wi-Fi Bağlantılı Bulaşık Makinesi
En son bir moderatör tarafından düzenlendi: