hocam beklenir beklenmesinede bütçe belli4k dual mode mini led beklemenizi tavsiye ederim.
5 bin taksit işin içine girdiğinde çok büyük bir ödeme yükü çıkarmayacaktır hocam fiyatları görmek lazım 2k espor yüksek hz için iyi bir seçenek medya tüketimine girdiğin zaman 4k çok farklı masaüstündeki keskinlik bile inanılmaz farkediyor. donanım yetmediğinde yüksek hz 1080p geçilir baya versatil dual mode monitörlerhocam beklenir beklenmesinede bütçe belli
benim az çok
Dediğinizde haklısınız ama fiyatlar nasıl seyreder acaba5 bin taksit işin içine girdiğinde çok büyük bir ödeme yükü çıkarmayacaktır hocam fiyatları görmek lazım 2k espor yüksek hz için iyi bir seçenek medya tüketimine girdiğin zaman 4k çok farklı masaüstündeki keskinlik bile inanılmaz farkediyor. donanım yetmediğinde yüksek hz 1080p geçilir baya versatil dual mode monitörler
ktc daha yeni zam yapıcaz dedi valla. maliyete yetişemiyoruz zamı çakıcaz dediler açıkçaDediğinizde haklısınız ama fiyatlar nasıl seyreder acaba
ktc yaparsa diğerleri niye yapmasın diye düşünüyorum hocam dual mode olayı harbi güzel benim birincil amacım kalite fps oyunları vs. sevsemde medya tüketimi daha fazla oluyor zaten pek profesyonel bir oyuncuda değilim 144 hz üstü pek fark etmiyor benim içinktc daha yeni zam yapıcaz dedi valla. maliyete yetişemiyoruz zamı çakıcaz dediler açıkça
O oledler kaçıncı nesil acaba? Bu ve bir önceki nesillerde yanma engelleyen yazilim ve uygulamasi çalışır halde tutulunca yanma olmuyor deniyordu?Ben oled kullanmayı çok istedim ama ofisteki oled'de bile her yerde oled yanığı var. Yazılımcılar için bence OLED riskli. O yüzden spesifik olarak miniled tercih edeceğim ama glossy miniled var mı bilmiyorum
ofis işleri için uygun olmadığı belliO oledler kaçıncı nesil acaba? Bu ve bir önceki nesillerde yanma engelleyen yazilim ve uygulamasi çalışır halde tutulunca yanma olmuyor deniyordu?
valla hocam ben kouri aldım 4k monitörü o günün şartlarında 12bin verdim geçen gün aynı monitörü amazon 4 bine sattı ve gönderildi diye biliyorum bizim burda amacımız fırsat yakalayabilme farkındalığıDediğinizde haklısınız ama fiyatlar nasıl seyreder acaba
2k 24” oled var bir hayalimiz bir de yüksek hz olacak paran olucak alacaksın üfff24’ miniledlerin fiyatları biraz mantıksız yerlerde sadece hastası alır. O yüzden rekabetçi oyuncular dışında kimse fiyatından dolayı mantıklı bulmuyor cok katmıyorlar konulara. 2k falan uygun sürselerdi piyasaya 24’ Ipsler direkt ölürdü.
Özelden telegram atar misinvalla hocam ben kouri aldım 4k monitörü o günün şartlarında 12bin verdim geçen gün aynı monitörü amazon 4 bine sattı ve gönderildi diye biliyorum bizim burda amacımız fırsat yakalayabilme farkındalığı Alıntıyı görüntüle
6Konuma gelip kötülüyorsun açıklama yok kaynak yok bir şey yok. Pahalı diyip geçiyorsun neye göre pahalı bari bir açıklama yapabilirdin. Yapmıyorsan ben de boş yorum diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Sırf pahalı yazıp geçtiğin mesaja boş yorum dedim diye 6 ay önceki önerilerimi gösterip beni linç ettirmeye çalışıyorsun. 6 ay öncesiyle bu gün bir değil diyorum hala devam ediyorsun. Fiyat pahalı uygun olsa öneririm diyorum ki önerdim de mesajımı önceki mesajlarımda paylaştım. Ama ona rağmen yine laf atmak için eksilerini de söylemiyorsun falan diye laf ediyorsun. 3 farklı inceleme paylaşmışım.
Bu konuda hep muhalefet oldun tek bir mantıklı öneri bir şey göremedik. Fiyatı beğenmeyebilirsin olabilir ona da bir şey demiyorum ama açıklama yapmadan kötülersen konuyu baltalamış olursun. İndirim var mı diye gelen adam pahalı demen dışında bir şey görmeyecek adamın hakkına girmiş olacaksın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6 ay sonra çıkacağını nereden bilicem hacı bana bunun mantıklı bir izahını yap ya. Nereden ya nereden bu nasıl bir mantık aklım almıyor. Geleceği görmemi nasıl beklersin benden belki 2 seneye gelecek belki 6 aya ben nereden bilicem insanım la ben insan. Bu nasıl bir cevaptır ben anlayamıyorum konuda o kadar mantıksız yanıt var bu yanıt bunların yanında boyut atlamış resmen. Mantığımı çöpe atasım geldi. 6 ay sonra bekle diyor rage bait ya şu yaptığın
Ayrıca bütçe artırın diye 5000 kere dedim dememişim gibi lanse etmen gerçekten pes
Bak bakalım bütçe artırın demememiş miyim?
Alıntıyı görüntüle
Dostum sanırım birbirimizi biraz yanlış anladık, "6 ay bekle" derken kesin bir takvim vermedim, kocaman bir Türkiye pazarında rekabet gereği illaki G5 gibi giriş seviyesi ve kronik sorunları olan monitörlerden çok daha iyilerinin kısa süre içinde geleceğini ifade etmek için bunu temsili bir süre olarak kullandım. Piyasayı benden daha iyi bildiğini zaten kabul ediyorum ve ortada bir manipülasyon veya ragebait yapma niyetim kesinlikle yok; benim başından beri asıl eleştirdiğim şey, sorunları bilinen bir monitörü S-tier gibi zirve bir konuma koymandı. Çünkü senin yazdığın o değerli teknik detayları okumak ortalama bir kullanıcı için zor olabiliyor; sıradan vatandaş sadece o grafiğe bakıp "S tier ise en iyi monitör budur" diyerek alışveriş yapıyor. Sadece bana göre yanlış olan bu durumu saygı çerçevesinde dile getirmek istedim, niyetim asla seni kırmak veya emeğini küçümsemek değildi; umarım şimdi kendimi daha net ifade edebilmişimdir ve bu konuyu uzatmadan burada tatlıya bağlarız.Konuma gelip kötülüyorsun açıklama yok kaynak yok bir şey yok. Pahalı diyip geçiyorsun neye göre pahalı bari bir açıklama yapabilirdin. Yapmıyorsan ben de boş yorum diyebilirim.
Alıntıyı görüntüle
Sırf pahalı yazıp geçtiğin mesaja boş yorum dedim diye 6 ay önceki önerilerimi gösterip beni linç ettirmeye çalışıyorsun. 6 ay öncesiyle bu gün bir değil diyorum hala devam ediyorsun. Fiyat pahalı uygun olsa öneririm diyorum ki önerdim de mesajımı önceki mesajlarımda paylaştım. Ama ona rağmen yine laf atmak için eksilerini de söylemiyorsun falan diye laf ediyorsun. 3 farklı inceleme paylaşmışım.
Bu konuda hep muhalefet oldun tek bir mantıklı öneri bir şey göremedik. Fiyatı beğenmeyebilirsin olabilir ona da bir şey demiyorum ama açıklama yapmadan kötülersen konuyu baltalamış olursun. İndirim var mı diye gelen adam pahalı demen dışında bir şey görmeyecek adamın hakkına girmiş olacaksın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
6 ay sonra çıkacağını nereden bilicem hacı bana bunun mantıklı bir izahını yap ya. Nereden ya nereden bu nasıl bir mantık aklım almıyor. Geleceği görmemi nasıl beklersin benden belki 2 seneye gelecek belki 6 aya ben nereden bilicem insanım la ben insan. Bu nasıl bir cevaptır ben anlayamıyorum konuda o kadar mantıksız yanıt var bu yanıt bunların yanında boyut atlamış resmen. Mantığımı çöpe atasım geldi. 6 ay sonra bekle diyor rage bait ya şu yaptığın
Ayrıca bütçe artırın diye 5000 kere dedim dememişim gibi lanse etmen gerçekten pes
Bak bakalım bütçe artırın demememiş miyim?
Alıntıyı görüntüle
Bende 1 saat önce tcl 27g64 almıştım. Sizce iade edip bunu almalı mıyım ?tcl 27g64 vs G5 kıyası yok özellikle siyah kıyası karanlıkta. Merakımdan tcl 27g64 alacağım yan yana kıyaslamak için. Farkları nasıl acaba siyahlarda.