Çözüldü✓ Yeni Gaming Mouse Önerisi

gokay339

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
380
En MAX bütçem ortalama 5000 6000TL arası , duruma göre artabilir.

Yeni bir mouse almak istiyorum , bunun şarjı artık hızlı bitmeye başladı.
Kullandığım eski mouse : Ninjutso katana superlight - Tutuş palm grip sanırım

Önerilerinizi bekliyorum

Önerilerinizi bekliyorum
Razer viper v3 pro kullanıyordum, 1 hafta önce viper v4 proya geçtim. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Geçen hafta perşembe teslim alıp %100 şarj etmiştim, 1.5 hafta olacak nerdeyse %57 de şu an, her gün yoğun kullanımda. Fiyatı 8.5 şu an amazon com tr satıcı göndericili. Web synapse destekliyor, pcye ekstra bir şey indirmene gerek yok. Diğer teknolojik özellikleri zaten üst düzey. Sadece fiyatı biraz pahalı evet.

Razer viper v3 pro kullanıyordum, 1 hafta önce viper v4 proya geçtim. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor. Geçen hafta perşembe teslim alıp %100 şarj etmiştim, 1.5 hafta olacak nerdeyse %57 de şu an, her gün yoğun kullanımda. Fiyatı 8.5 şu an amazon com tr satıcı göndericili. Web synapse destekliyor, pcye ekstra bir şey indirmene gerek yok. Diğer teknolojik özellikleri zaten üst düzey. Sadece fiyatı biraz pahalı evet.
Knkm aklıma takılan 2 şey var.
1. Bu kadar mouse'a bu parayı vermek gereksiz gibi geliyor, e sporcu mu olucaz sanki :D
2. Knkm max bütçemi belirtiyorum niye millette inatla bunun çok üstünü verme huyu var :D (yanlış anlama)

Knkm aklıma takılan 2 şey var.
1. Bu kadar mouse'a bu parayı vermek gereksiz gibi geliyor, e sporcu mu olucaz sanki :D
2. Knkm max bütçemi belirtiyorum niye millette inatla bunun çok üstünü verme huyu var :D (yanlış anlama)
Duruma göre artabilir yazdığın için önermek istedim. Evet bu kadar para vermek gereksiz ama verdik işte :D iPhone almak gibi.

Duruma göre artabilir yazdığın için önermek istedim. Evet bu kadar para vermek gereksiz ama verdik işte :D iPhone almak gibi.
:QWEQWE valla haklısın ama bu bütçeden fazlası ne bileyim ya.
Artardan kastım örnek veriyorum 6.5k falandır mesela :D

Katana superlight beni hiç üzmedi belki yeni çıkan sora modellerine de bi bakabilirim.
Bu mouse zamanında superlight katili olarak çıkmıştı be :D

:QWEQWE valla haklısın ama bu bütçeden fazlası ne bileyim ya.
Artardan kastım örnek veriyorum 6.5k falandır mesela :D

Katana superlight beni hiç üzmedi belki yeni çıkan sora modellerine de bi bakabilirim.
Bu mouse zamanında superlight katili olarak çıkmıştı be :D
Logitech superstrike x2 falanda var ama o da pahalı baya. Viper v4 proyla kapıştırıyorlar karşılaştırma videolarında.

Önerilerinizi bekliyorum

Önerilerinizi bekliyorum

viper v3 pro'dan ne kadar memnunsun hocam ?
pili ne kadar gidiyor ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,592
Üyeler
201,799
Son üye
hrdyr
Geri