Dövüş sporu önerisi yapar mısınız

Konuyla alakasız ama Atatürk'e hakaret edilen konunun linkini atabilir misiniz
Merak ettim

Reis valla ben esnek olmadığım için ve tekmeyi fazla kullanmayacağım için kickboksu tercih etmedim ama her kickbokscu bie bokscu gibi kavga edebilir.
Kanka sana şöyle diyim benim boyum 1.83 biraz iriyarıydım ve hantaldım dizkapağıma kadar eğilemiyordum bile.
Kickbox bana o kadar çeviklik ve esneklik yerdeki 2 metre yükseklikteki yere rahatça tekme atabiliyorum.
Birde kickboxçuların boxçulara göre bacağı inanılmaz güçlü oluyor.
Bizim hoca tekmeyle demir yamultuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyla alakasız ama Atatürk'e hakaret edilen konunun linkini atabilir misiniz
Merak ettim
O ne la?

Kanka sana şöyle diyim benim boyum 1.83 biraz iriyarıydım ve hantaldım dizkapağıma kadar eğilemiyordum bile.
Kickbox bana o kadar çeviklik ve esneklik yerdeki 2 metre yükseklikteki yere rahatça tekme atabiliyorum.

O ne la?
Bende yeni gördüm sıkıntıdan forumun derinliklerine iniyorum yavaş yavaş

O ne la?
Esneklik bahane reis 😂 ama yani kavga etsem yani tekme atmam be reis yumruk atınca zaten elim acımıyor tekme olarak kullanıyorum 😂

biz her kavgadan kolumun çatladığı bile olmuştur tek yumrukla kavga olmaz zaten.
Siz her yapmak kavga kol çatlamak

Esneklik bahane reis 😂 ama yani kavga etsem yani tekme atmam be reis yumruk atınca zaten elim acımıyor tekme olarak kullanıyorum 😂
Reis tekmen kuvvetliyse yumruktan çok daha fazla acı veriyor.
Ama yumruk da çok etkili.
Bazıları kavga ederken dengesizleşiyo ters yumruklar atıyor elini kolunu sakatlıyor.

İyi akşamlar
15 yaşındayım,
Ve yakın zamanda bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.
Liseye geçeceğim o yüzden kendimi savunmayi sokakta ve okulda öğrenmek, dövüşmeyide bilmek istiyorum.
Öneriniz hangi dövüş sporu olur ?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Sokakta kendini en iyi savunabileceğin spor mma dir

Açıklar mısınız?
Nedir
Ne faydası vardır
Niçin muaythai
güzel bir savunma sporu
karşıdakinin karnına teknik bir diz çekmeyle hem kendini savunmuş oluyorsun hem de karşındakini etkisiz hale getirebilirsn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,954
Üyeler
187,599
Son üye
ozgurwl
Geri