Neler Yeni

Dövüş sporu önerisi yapar mısınız

Kadirokms

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Kadir okumuş
Bizim lise biraz hırçın (geçeceğim) geçen sene kavga olmuştu kız meselesinden dolayı emniyet gelmişti ve serseri tipler var
Sen nolur nolmaz öğren ama okulda asla pısırık durma ne olursa olsun pısırık görürlerse ezerler. Kimseye eyvallahın olmasın lise ortamı öyledir kendini ne çok ön plana at ne çok geride dur hiç kimse karışamaz ses çıkaramaz sana

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

EMGRANDO

80+ Bronze

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
1.76 ya 79 kiloyum
Yani çokda cılız değilim:LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkisinde eşit oranda
Cılız değilsin ama kilo boy endeksin biraz yüksek bu arada serseriler filan diyorsun dostum sana bir öneri mesela ben sokakta gördüğüm bana sataşan bir serserilerin %95 dövme kabileyetine sahibim ama asla zorunlu olmadığı sürece insanlar ile kavga etmeni önermiyorum küçük bir olay oldumu ben hemen alttan alıyorum çünkü neden biliyormusun gerek yok cidden gerek yok. Zaten savunma dalları kendini zor durumda hissettiğinde kullanmanı amaçlar insanlara sataşmak gözünü korkutmak için filan değil.

EMGRANDO

80+ Bronze
Cılız değilsin ama kilo boy endeksin biraz yüksek bu arada serseriler filan diyorsun dostum sana bir öneri mesela ben sokakta gördüğüm bana sataşan bir serserilerin %95 dövme kabileyetine sahibim ama asla zorunlu olmadığı sürece insanlar ile kavga etmeni önermiyorum küçük bir olay oldumu ben hemen alttan alıyorum çünkü neden biliyormusun gerek yok cidden gerek yok. Zaten savunma dalları kendini zor durumda hissettiğinde kullanmanı amaçlar insanlara sataşmak gözünü korkutmak için filan değil.
Çok kavgacı biri değilim şu ana kadar 2 kere kavga ettim

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Judo nasıldır ?
Eskiden gittiğim basket kursunun judo salonuda vardı

Judo da genel amaç rakibe yakından etkisiz hale getirme, yani tutup evirip çevirip yere atmak diyebiliriz, sokak açısından pek işe yaramaz.

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Mesafeni koruyarak yapılan savunma sanatlarını öneriyorum reis boks kickboks wing Chun öneriyorum eğer tekme vs uğraşmak istemiyorum dersen boks derim

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Çok kavgacı biri değilim şu ana kadar 2 kere kavga ettim
13 yaşım dayım en az 20 kere etmişimdir mantıklı mı asla önerir miyim asla sadece kendini savun ve kavga etmeyi dayak yemeden öğrenemez sin ben öyle öğrendim ve boksa hevesin varsa arkadaşın dediği gibi en az 1,5 yıl yap 2 hafta gittim bir şey öğrenmedim belki boksa gidersen dayak yemen den öğrene bilirsin.

Son düzenleme:

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
İyi akşamlar
15 yaşındayım,
Ve yakın zamanda bir dövüş sporuna başlamak istiyorum.
Liseye geçeceğim o yüzden kendimi savunmayi sokakta ve okulda öğrenmek, dövüşmeyide bilmek istiyorum.
Öneriniz hangi dövüş sporu olur ?
Yardımcı olursanız sevinirim...
Kesinlikle en etkilisi kickbox.
5 yıldır gidiyorum inanılmaz etkisi oluyor.

Rammstein

80+ Silver
cidden mi 13 yaşım dayım en az 20 kere etmişimdir mantıklı mı asla önerir miyim asla sadece kendini savun ve kavga etmeyi dayak yemeden öğrenemez sin ben öyle öğrendim ve boksa hevesin varsa arkadaşın dediği gibi en az 1,5 yıl yap 2 hafta gittim bir şey öğrenmedim belki boksa gidersen dayak yemen öğrene bilirsin.
Arkadaşına bir tane yumruk atmayı da kavga sayıyorsum herhalde?

1BKC2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
13 yaşım dayım en az 20 kere etmişimdir mantıklı mı asla önerir miyim asla sadece kendini savun ve kavga etmeyi dayak yemeden öğrenemez sin ben öyle öğrendim ve boksa hevesin varsa arkadaşın dediği gibi en az 1,5 yıl yap 2 hafta gittim bir şey öğrenmedim belki boksa gidersen dayak yemen den öğrene bilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşına bir tane yumruk atmayı da kavga sayıyorsum herhalde?
biz her kavgadan kolumun çatladığı bile olmuştur tek yumrukla kavga olmaz zaten.

Top Bottom